15.6.2012

Yrtti-bulgursalaatti

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 dl bulguria
vettä
mineraalisuolaa
3 tomaattia
½ tuoretta kurkkua
2-3 kevätsipulia
1 nippu persiljaa
½ ruukullista minttua
½ ruukullista sitruunamelissaa
3 rkl rypsiöljyä
1 sitruunan mehu
ripaus mineraalisuolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Keitä bulgur mineraalisuolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna tomaatit, kurkku, kevätsipulit ja yrtit.

Sekoita kaikki salaatin aineet keskenään ja mausta salaatti maun mukaan mineraalisuolalla sekä mustapippurilla.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi