Mansikka-rahkavaahto
Koristele mansikka-rahkavaahto kokonaisilla tai viipaloiduilla mansikoilla ja mintulla tai sitruunamelissalla.
Ainekset
- 250 g maitorahkaa
- 1 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 5 dl mansikoita
- 2.5 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
Pinnalle
- mansikoita
- minttua tai sitruunamelissaa
Valmistusohje
Mausta maitorahka sokerilla ja vaniljasokerilla. Puhdista ja paloittele tai soseuta mansikat. Jätä muutama kokonainen marja koristeeksi. Sekoita paloitellut tai soseutetut mansikat maitorahkan joukkoon.
Vatkaa vanilliinikastike kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto muiden aineiden joukkoon. Jaa jälkiruoka tarjolle. Koristele kokonaisilla tai viipaloiduilla mansikoilla ja mintulla tai sitruunamelissalla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous