Kreetalaiset lammasvartaat
Ainekset
- 600–800 g lampaanpaistia
- 2–3 lohkottua punasipulia
- 2 vihreää tai punaista paprikaa
Mausteöljy
- 1 dl öljyä
- 1 sitruunan mehu
- 2–3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl oreganoa
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa liha kuutioiksi. Pane palat kulhoon ja kaada päälle mausteöljy. Anna maustua viileässä vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli. Kääntele lihapaloja pari kertaa maustumisen aikana.
2. Pujota lihapalat vartaisiin vuorotellen sipulilohkojen ja paprikapalojen kanssa. Grillaa hyvällä hiilloksella välillä mausteöljyllä voidellen, kunnes liha on kypsää. Tarjoa leivän ja sitruunalohkojen kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous