Juustosarvet
Ainekset
- 100 g voita tai margariinia
- 2.5 dl vehnäjauhoja
- 2.5 dl vastaraastettua parmesaania
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa ja sokeria
- 1-2 rkl Kylmää vettä
Täyte
- 50 g sinihomejuustoa
Voiteluun
- 1 keltuainen + tilkka vettä
Pinnalle
- unikonsiemeniä
Valmistusohje
1. Nypi jauhot ja rasva sekaisin. Lisää juustoraaste, mausteet ja tilkka kylmää vettä. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikinasta kaksi pyöreää palloa, litistä ne levyiksi ja anna taikinalevyjen jähmettyä hetki jääkaapissa kelmuun käärittyinä.
2. Kauli taikina kevyesti jauhotetulla leivinpöydällä kahdeksi halkaisijaltaan noin 20 cm:n kokoisiksi levyiksi. Leikkaa levyt kuudeksi kolmioksi. Pane jokaisen kolmion paksumpaan päähän nokare sinihomejuustoa ja kääri kolmiot sarviksi.
3. Voitele sarvet vesitilkalla ohennetulla keltuaisella. Ripottele päälle unikonsiemeniä. Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous