Korianteriletut ja kurpitsamuhennosta
Korianteriletut ovat makoisa vaihtoehto kotoisille pinaattiletuille! Tarjoa korianteriletut kurpitsamuhennoksen kanssa.
Ainekset
- 4 dl rasvatonta maitoa
- 2 dl täysvehnäjauhoja
- 1 puntti tuoretta korianteria
- 1/3 vihreää tuoretta chiliä
- 1 kananmuna
- 0.5 tl suolaa
- mustapippuria
paistamiseen:
- 25 g voita tai öljyä
Kurpitsamuhennos:
- 300 g kurpitsaa
- 100 g kesäkurpitsaa
- 100 g kikherneitä keitettynä
- 1 sipuli
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl juustokuminaa
- 1 tl currya
- 0.5 tl garam masalaa
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 3 dl kasvislientä
- 2 dl Bulgarian jogurttia
- 2 rkl öljyä
Valmistusohje
- Hienonna korianteri sekä chili. Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa.
- Anna jauhojen turvota 30 minuutin ajan ja paista taikinasta pieniä lettuja ohukaispannulla.
Kurpitsamuhennoksen valmistusohje:
- Leikkaa kasvikset pieniksi paloiksi ja kuullota niitä pannulla tomaattipyreen sekä mausteiden kanssa muutaman minuutin ajan.
- Lisää jauhot joukkoon, sekoita ja hauduta kasvisliemen kanssa kunnes kurpitsa on pehmeän kypsää.
- Lisää lopuksi jogurtti, ja anna sen vielä hetken saostaa muhennosta. Tarkista maku ja tarjoile lettujen kanssa.
Ohje: Alex Nurmi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous