Kermamuhennetut juurekset
Hauduta juurekset kermassa napakan kypsiksi miedolla lämmöllä.
Ainekset
- 1 lanttu
- 2 porkkanaa
- 1 palsternakka
- 2 dl kermaa
- voita
- hunajaa
- valkosipulia
- yrttejä (rosmariinia, timjamia)
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Näin valmistat kermamuhennetut juurekset
- Kuori juurekset ja leikkaa ne noin 2 x 2 cm:n kuutioiksi.
- Keitä kuutioita vähässä suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia.
- Valuta juurekset ja paista niitä voinokareessa paistinpannussa hetki. (Jos savoijinkaalia tai sipulia on jäljellä, voit suikaloida sitäkin sekaan.)
- Kaada kerma pannuun ja lisää tilkka hunajaa (ja hienonnettu valkosipuli).
- Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla.
- Hauduta juurekset napakan kypsiksi miedolla lämmöllä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous