Curryjogurttisilli
Ainekset
- 3-4 matjessillifileetä
jogurttikastike:
- 1.5 dl kreikkalaista tai venäläistä jogurttia
- 0.5 dl silputtua ruohosipulia
- 0.5 dl tillisilppua
- 1 hapan omena raastettuna (Granny Smith)
- 1 tl mietoa currytahnaa
- 1 tl sokeria
Valmistusohje
Curryjogurttisillissä on itämainen twisti.
1. Paloittele sillifileet suupaloiksi ja asettele kauniisti tarjoiluvadille.
2. Silppua tilli ja ruohosipuli, raasta omena. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kaada kastike sillipaloille ja anna maustua viileässä pari tuntia.
Kommentit
Hei Ilari,
eihän niitä sillejä pakko ole asetella kauniisti, jos ei halua. Tässä reseptissä ideana on ollut, että ne sillit voi ottaa maustumisen jälkeen suoraan tarjolle, eikä niitä siksi laiteta maustumaan erilliseen astiaan. Kyllä sieltä jogurttikastikkeen alta sen verran aina erottuu, että onko paketillinen silliä vain kumottu lautaselle vai onko se aseteltu. Se mikä on kenenkin mielestä ”kauniisti” aseteltu, onkin sitten makuasia. 🙂
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Kommentit
Mimtenköhän ne ”kauniisti tarjoiluvadille asetellut” sillit näkyy sieltä jogurttikastikkeen alta? Ja miksi ne pitää ”asetella kauniisti” parin tunnin maustumista varten?
Hei Ilari,
eihän niitä sillejä pakko ole asetella kauniisti, jos ei halua. Tässä reseptissä ideana on ollut, että ne sillit voi ottaa maustumisen jälkeen suoraan tarjolle, eikä niitä siksi laiteta maustumaan erilliseen astiaan. Kyllä sieltä jogurttikastikkeen alta sen verran aina erottuu, että onko paketillinen silliä vain kumottu lautaselle vai onko se aseteltu. Se mikä on kenenkin mielestä ”kauniisti” aseteltu, onkin sitten makuasia. 🙂
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous