Bulgarialainen juusto-tomaattisalaatti
Bulgarialaisessa juusto-tomaattisalaatissa voit käyttää niin fetaa kuin sirene-juustoakin. Salaatin päälle voit halutessasi lisätä öljyä ja viinietiikkaa.
Ainekset
- 1 kurkku
- 4 tomaattia
- 1 punasipuli
- 200 g murennettua sirene-juustoa tai fetaa
Valmistusohje
Bulgarialaiseen juusto-tomaattisalaattiin käytetään bulgarialaista sirene-juustoa tai fetaa.
Leikkaa kurkku pitkittäin neljään osaan ja poista siemenet. Leikkaa kurkkusuikaleet paloiksi. Viipaloi tomaatit. Lohko sipuli pieniksi lohkoiksi.
Sekoita kurkut, tomaatit ja sipuli. Nosta sirene päälle komeaksi keoksi.
Kesällä ja syksyllä maukkaiden kasvisten aikaan ei muuta kastiketta tarvita kuin sirene, mutta talvella voi käyttää lisänä vähän öljyä ja viinietikkaa.
Kommentit
Mistä kaupasta saa sirene juustoa,olen kyseistä salaattia syönyt Bulgaariassa joskus 80 luvulla ja kaipailen sitä.
Kommentit
Mistä kaupasta saa sirene juustoa,olen kyseistä salaattia syönyt Bulgaariassa joskus 80 luvulla ja kaipailen sitä.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous