Gluteenittomat suklaa-kaurakeksit
Kaurajauhoista leivotut suklaa-kaurakeksit ovat ihanan mureita. Gluteenittomat keksit sopivat myös keliaakikoille.
Ainekset
- 150 g voita
- 1 dl muscovadosokeria
- 1 dl siirappia
- noin 5 dl gluteenittomia kaurajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 150 g tummaa suklaata rouhittuna
Valmistusohje
1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon siirappi, kuivat aineet ja suklaarouhe. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
2. Pyöräytä taikinasta palloja, ja nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Litistä palloja hieman.
3. Paista keksejä 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
4. Jäähdytä ennen tarjoilua.
Katso myös:
Amerikkalaiset suklaakeksit, Ruoka.fi
Helpot kaurakeksit, Ruoka.fi
Kahden suklaan keksit, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous