Ananas-kookosletut
Ananas-kookoslettuihin paistetaan kokonainen ananasviipale. Siksi ne ovat raikas jälkiruoka tai hedelmäinen lopetus aamiaiselle.
Ainekset
Ananas-kookosletut:
- 5 dl maitoa
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 2 kananmunaa
- 1 dl kookoshiutaleita
- 12-14 ananasrenkaita mehussa (tai vastaava määrä tuoretta ananasta viipaleina)
- voita paistamiseen
Tarjoiluun:
- 2 rkl kookoshiutaleita
- kourallinen tuoretta minttua
- 2 dl valmista kinuskikastiketta
Valmistusohje
1. Vispilöi vehnäjauhot maidon joukkoon ja lisää sokeri, suola ja kananmunat. Lisää taikinan joukkoon 1 dl kookoshiutaleita. Anna taikinan turvota hetki.
2. Valuta ananasviipaleet.
3. Kuumenna voi lettu- tai blinipannussa (jos käytät lettupannua, siinä tulisi olla syvät lettusyvennykset) ja lisää ananasviipaleet pannulle. Kaada ananaksen päälle varovasti taikinaa ja paista niin, että saat ananasviipaleletun käännettyä. Paista kaikki letut samaan tapaan.
4. Tarjoile ananasletut kookoshiutaleiden, tuoreen mintun ja kinuskikastikkeen kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous