Glitz & Glam

SYNTTÄRI(arvonta)VIIKKO: Escada Turquoise Summer EdT

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tästä lähtee 4-vuotiaan Glitz & Glamin synttäriviikko käyntiin. Olen niin odottanut tätä viikkoa. Lyhyesti vielä kerron, että tämä viikko on pyhitetty arvonnoille. Esittelen tuotteita ja jokaisesta esitellystä tuotteesta on myös arvonta. Palkinto on toki uusi ja koskematon.

Eilisessä postauksessani kerroin miksi syytä juhlaan on tuplasti ja huomasinpas, että Glitz & Glamin Facebook-sivuillakin on 400 tykkääjän raja rikottu. Triplajuhlat! Jos missasit eilisen postaukseni, niin käy tsekkaamassa se tästä linkistä klikkaamalla.

Escada on ollut minulle vähän tuntematon tuoksubrändi. Toki olen esittelyjä lukenut ja käynyt tuoksuttelemassakin. Esittelyssä ja arvottavana teille minulla olisi joulukuussa myyntiin tullut Turquoise Summer EdT, joka on Escadan kausituoksu. Pyysin tätä viikkoa varten Escadaa, koska olen huomannut sen olevan kovin suosittu ja samalla saisin esittelyyn uutuuden kesää ajatellen.

Escada on mielestäni hyvin positiivinen ja elämäniloinen tuoksubrändi. Niissä on hyvin usein raikas ja värikäs värimaailma, hieman lapsenmielinen ja kujeileva tuoksu, mutta silti luksusmainen fiilis.

Escada on Suomen yksi suosituimpia tuoksubrändejä, mikä minut itse asiassa hieman yllätti. Ilmeisesti suomalaiset ovat makean perään ja haluavat tänne pessimistiseen ja pimeään ympäristöönsä ripauksen väriloistoa ja iloa. Tuoksuthan ovat mitä mainioin tapa terapioida itseään, kuten myös värit.

Turquoise Summerissa yhdistyy raikkaus ja makea marjaisuus. Tuoksussa vahvimpana tulee esiin mansikat ja ne jos mitkä vievät meidät suomalaiset kesäfiiliksiin.

Alkutuoksu: mansikka, ananas, hedelmät
Sydäntuoksu: kukat, mm. orvokit
Pohjatuoksu: vanilja ja mustaherukka

Alussa tosiaan tuoksussa tuntee trooppisten hedelmien makean ja mehukkaan tuoksun, joka yhdistyy mansikkaan. Mansikka vain tuntuu voimistuvan tuoksussa ensimmäisien minuuttien aikana. Mansikkamargarita tulee vahvasti mieleen, sillä tuoksussa on kuitenkin viileää raikkauttakin joukossa. Valitettavasti kukkaistuoksu jää minulta vähän väliin. Ihollani tuntuu makeus ja mansikkaisuus vahvimpana, jotka syvenevät lämpimään ja täyteläiseen vaniljaan.

Turquoise Summer on EdT, mutta yllättävän pitkään iholla viipyvä ja käyttäjänsä ympäröivä tuoksu. Olen tottunut, että tämän tyyliset, makeat ja hedelmäiset tuoksut katoavat nopeasti, eivätkä tuntia kauempaa ympäröi käyttäjäänsä. Mukava yllätys, että näin suora ja rehellinen tuoksu voi olla makea, kepeä ja silti kestää iholla yllättävän pitkään.

Escadan Turquoise Summer EdT on hyvin kesäinen. Tulee vahvasti mielleyhtymiä aurinkoiselle terassille ja mansikkamargaritaan. Puhuin lauantaisessa postauksessa, että synttäriviikon teemana on kiltti vai tuhma? Escada Turquoise Summer on kiltti ja helposti lähestyttävä tuoksu. Kepeän tyttömäinen ja kesäinen. Niillä sanoilla ensimmäisenä kuvailisin tuoksua. Tästä tulee minun kesätuoksuni 2015, joten jätän nyt näiden testailujen jälkeen tämän suloisen ihanuuden odottelemaan.

Turquoise Summer EdT on tosiaan kausituoksu ja myynnissä rajoitetun ajan. Saatavilla on 30 ml, 50 ml ja 100 ml kokoiset tuoksut. Koristeena oleva perhonen löytyy 50 ml:n ja 100 ml:n kokoisista pulloista.

Olit sitten kiltti tai tuhma, niin tällainen kesäinen uutuus on jonkun teistä. Arvottavana on yksi kappale Escada Turquoise Summer EdT tuoksu 50 ml:n kokoisena. Riittää siis kesään asti, vaikka jo nyt aloittaisi käytön.

Ohjeet arvontaan:

– Kommentoi postaukseen ja kerro mikä tuoksu tuo kesän mieleesi? Onko se mansikat, kukat, saunan tuoksu, merituuli vai jokin muu?

– Jos jätät sähköpostiosoitteesi, niin helpotat ja nopeutat yhteydenottoani. Teen kyllä arvontojen päätyttyä postauksen, jossa on kaikki voittajat. Joten sähköpostiosoitteen antaminen ei ole välttämätöntä. Nimimerkki olisi tuiki tärkeä, jos et jätä sähköpostiosoitettasi kommenttiisi.

Osallistumisaika päättyy torstaina 12.2. klo 20.00. Kaikkiin tämän viikon arvontoihin tulee sama päättymispäivä.

Nyt kaikki osallistumaan, sillä vain niin voit voittaa tätä pullotettua kesäfiilistä. Huomenna jatketaan seuraavalla arvonnalla.

Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!

Palkinto ja testikappale maahantuojalta saatuja.

X