Glitz & Glam

e.l.f. Matte Lip Color - nudet mattahuulet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Lupailin joskus talvella, että tulen nostamaan erittäin edullisen e.l.f.:n tuotteita esiin postauksissani. Pretty.fi tarjosi ison kansan e.l.f.:n tuotteita testaukseen. En tällä kertaa halunnut valikoida itse tuotteita, mutta toivoin niitä suosituimpia ja myydyimpiä tuotteita testailuuni.

e.l.f.mattelipcolor

Jos e.l.f. (eyes, lips, face) ei ole ennestään tuttu, niin nopea selotus siitä. Merkki on ns. halpis, mutta kovasti olen lukenut ja kuullut, että e.l.f.:ltä löytyy todellisia helmiäkin, mutta myös sitä toistakin ääripäätä. Tuotteet ovat kuulemani mukaan hitti tai huti. E.l.f. on jaettu kahteen hintaluokkaan – Essentials ja Studio. Essentials on näistä se 3,50 euron ryhmä ja Studio 6,50 euron. Eli kaikki tuotteet ovat joko 3,50 € tai 6,50 €. Välihuomautuksena, että Pretty.fillä hinnat menevät 3,49 € & 6,49 €. Jokunen tuote on enemmän. On varmasti sanomattakin selvää, että tuo Studio on se, jolla on tyylikkäämmät pakkaukset.

En ole aikaisemmin e.l.f.:iä testannut, mutta nyt otin näitä testailuun, koska minulle esitettiin toivomuksena postauksia e.l.f.:stä. Ihan kivaa vaihtelua saada tällainen edullinen merkki hintavien sele-merkkien ja keskihintaisten brändien joukkoon täällä blogissani.

e.l.f.mattelipcolor2

Ensimmäisenä esittelen e.l.f.:n Matte Lip Color -huulipunan, joka minulla on sävyltään Nearly Nude. Hylsy on minusta aika tyylikäs ja arvokkaammalta vaikuttava. Syyksi epäilen hylsyn mustaa satiinista mattapintaa, joka aina antaa hieman arvokkaamman fiiliksen.

e.l.f.mattelipcolor3

Huulipuna on pakattu kynämäisesti, jossa on normaalia huulipunaa pienempi ja ohuempi kärki. Tätä ei tarvitse teroittaa, sillä huulipunan hylsyssä on kierremekanismi.

e.l.f.mattelipcolor4

Koostumukseltaan Matte Lip Color on mattainen ja hieman kuivahko, kuten mattapunat yleensä ovat. Nearly Nude on sävyltään nimensä mukaisesti nude. Lämmin ja hieman persikkainen nude-sävy.

e.l.f.mattelipcolor7

Minun huulilla lähes kaikki nude-punat näyttävät hieman oudoilta. Tai sitten vain minun oma silmä ei koe nude-punaa minun jutukseni. Mustaa Kajalia -blogin Heidi on aina upea nude-punissa, mutta jostain syystä minulla ne eivät toimi yhtä hyvin. Silti tämä Nearly Nude on sellainen, jota pystyn käyttämään, vaikka hyvin vaalealta minulla näyttääkin.

e.l.f.mattelipcolor5

Mattapunat eivät ole tarkoitettu rohtuneille huulille. Ja vaikka huulten iho olisikin hyvässä kunnossa, niin kannattaa aina sipaista huulivoidetta siksi aikaa, kun tekee muuta meikkiä. Ennen huulimeikkiä, pyyhkäisee huulivoiteen pois ja sitten levittää mattapunan. Lopuksi vielä sormin taputtelu (erityisesti silloin, kun kyseessä nude-sävy) huulille, niin saa todella luonnollisen kauniit mattahuulet.

E.l.f.:n Matte Lip Color ei tuoksu miltään, mutta suuhun tulee sellainen makea maku sitä käyttäessä. Yllätyin, sillä jotenkin odotin näin edullisen merkin tuotteiden tuoksuvan ehkä hieman epämiellyttävälle tai maistuvan kitkerälle.

e.l.f.mattelipcolor6

Huulilla Nearly Nude ei ole kuivattava, mutta se on kuiva. Kesto on oikein hyvä, eikä se ihan helposti tartu kahvikupin reunaan tai suukoista. Hieman punan ”kerääntymistä” huomasin huulten sisäpinnalla päivän aikana, jos puhuu paljon tai suuta kuivaa.

Nyt MAC-fanit kivittävät minut, mutta ihan ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien minulle tuli vahvasti mieleen MACin Peachstock. Sävy ei ole täysin sama, sillä Peachstock on Nearly Nudea tummempi, lämpimämpi ja oranssisempi. Enemmänkin koostumus ja se maku, joka suuhun tulee. Peachstock on MACin mukaan Satin, mutta käytännössä kyseessä on mattapuna. Kuivahko koostumus, se pienikin kiilto/kosteus haihtuu hetken huulilla oltuaan. Jos siis tuo ko. MACin huulipuna on tuttu koostumukseltaan, niin sitten tiedät, mitä tämä e.l.f.:n Matte Lip Color on.

Huulilla MACin Peachstock näyttää tältä. Tuo huulipuna näkyi täällä aika tarkalleen vuosi sitten. Meikkipostaukseni löytyy täältä.

e.l.f.mattelipcolor1

Kaikin puolin oikein kiva ja toimiva mattapuna. Sävy ei ehkä ole minulle se kaikista mieleisin, mutta hyvähän näitä nude-puniakin on olla. Pretty.fillä e.l.f. Matte Lip Color -huulipunat maksavat 6,49 € / 1,8 g, eli eivät ole kalliita. Hyvä mattapuna näin edulliseksi.

Mitäs olette mieltä? Onko tällaiset hyvät tuotteet halpismerkeiltä tervetulleita postausaiheita?

Huomenna onkin pääsiäinen ja sunnuntai. Se tarkoittaa sitä, että taas tulee 5 parasta -listaus. En paljasta vielä aihetta, mutta vinkkaan, että maanantaina postaan pienen ”tiising-postauksen”. Olen päässyt yhteen jännään juttuun mukaan, josta teille hieman paljastelen.

Munarikasta pääsiäistä kaikille! 🙂

Tuote saatu Pretty.filtä.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X