Glitz & Glam

Glitter roots - uusi hiusvillitys

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Näin about viikko sitten erään parturi-kampaajan jakaman kuvan Facebookissa, joka sai minun kiinnostukseni heräämään. Kuvassa oli kooste Instagram-kuvia, joissa tyvi oli glitteröity. Kannattaa käydä tsekkaamassa hashtag #glitterrootsKun vihdoin pääsin kuvausstudiolleni, niin olihan tämä testattava!

glitterroots2

Jeps, vedin sitten kunnolla överiksi. Kun testataan, niin testaan kunnolla. Harvoin tosiaan lähden tällaisiin villityksiin mukaan, mutta halusin tämän kokeilla ja raportoida käytännön puolista.

glitterroots9

Glitter roots, eli glitter-tyvi ei tarvitse ihmeempiä tarvikkeita. Kuppi, hiusgeeliä, sivellin on hyvä tähän hommaan ja lisäksi tietysti niitä glittereitä.

glitterroots10

Kimallukseen kelpaa vaikka askarteluglitteri. Minulla on näitä ns. meikki-/kynsiglittereitä. Lisäksi kaivoin vanhoja kynsikoristekiekkojani, joista otin lisäväriä. Keksinpäs näillekin pitkästä aikaan käyttöä.

glitterroots8

1. Annostele geeli kuppiin.

glitterroots7

2. Lisää haluamasi sävyistä glitter-pölyä. Voit miksailla haluamallasi sävyillä. Minä käytin tummanviolettia ja vaaleanlilaa, joka kimaltelee monisävyisenä.

glitterroots6

3. Sekoita.

glitterroots5

4. Lisää paljetteja, koristekuvioita tai mitä nyt ikinä keksitkään sekoitukseen lisätä.

glitterroots1

5. Levitä siveltimellä jakauksen tyveen.

glitterroots

6. Koska minulla on hyvin pitkälle liu’utettu tumma tyvi, niin liu’utin glitter-massaakin.

glitterroots4

7. Anna kuivua.

glitterroots3

Valmis! Voin heti myöntää, että tämä ei toimi minun hiuksissa. Pitäisi olla lyhyempi tuo tummatyvi. Jos olisin liu’uttanut glitteriä pidemmälle, niin se olisi näyttänyt vielä hassummalta. Tarkkarajaista en voi tehdä, koska oma väri liukuu. Ehkäpä jollakin mustalla glitterillä tämä olisi voinut toimia minulla. Näin vaalea glitter-mix ei toimi minulla. Mutta kyllä säihky ja kimalsi.

Haluatteko kuulla, mitä rakas aviomieheni tästä kommentoi? Hän suorastaan säikähti, kun huomasi jossain vaiheessa päälakeni. Kysymys oli, että hyökkäsikö retropulu? Viittasi linnunp*skaan. 😀 Että sillee…

Sen sanon, että glitter-tyven kanssa ei voi saada ilmavaa tyveä. Geeli tekee kampauksesta lättänän siitä kohtaa. Toiseksi, näitähän ei saisi huuhtoa viemäriin! Kivikovasta geelistä voi yrittää rapsutella suurimpia koristeita, mutta ei sitä kaikkea hilettä sieltä irti saa ilman pesua. Tämä tarkoittaa sitä, että huuhteluvesi tulisi ottaa talteen ja siivilöidä ennen viemäriin laskemista. Myönnän, että en toiminut niin tätä kokeillessani. En kokeile enää uudestaan, mutta halusin huomauttaa tästä asiasta ennen, kun innolla kaikki glitteröitte tyvenne. *vitsi*

Joka tapauksessa aika kiva juttu vaikkapa pikkujouluihin, jos ei osaa mitään kampausta tehdä ja haluaisi jotain sävyttävää. Tämä varmasti kerää huomiota! Lisäksi tällä voi näppärästi peittää tyvikasvun – siitä tuleekin glitterin kanssa huipputrendikäs!

Glitter roots, hot or not?

Ai niin! Huomenna olisi sitten vihdoin sen Glitz & Glamin joulukalenterin arvonnan käynnistys! Jätän pienen ”tiiserin” tähän loppuun.

joulukalenteri

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X