Mainos Glitz & Glam

Hauska korealainen ihonhoitomerkki Skin79 + alennuskoodi

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Skin79 & eleven.fi
Postauksen linkit mainoslinkkejä

Oikein ihanaa pääsiäisviikkoa! Ennen kun pääsiäisen pyhät pääsevät kunnolla alkuun, esittelen korealaisen Skin79 merkin ihastuttavia sekä hauskojakin tuotteita.

Skin79 on minulle tutumpi kangasnaamioistaan. Niitä olen tilannut ja saanut testattavakseni. Nyt yhteistyön kautta pääsin valitsemaan merkiltä muita minua kiinnostavia tuotteita. Kuten monet teistä tietävätkin, niin hurahdin viime syksynä korealaiseen kosmetiikkaan. Enkä todellakaan ole ainut. Näin tuossa vähän aikaa sitten Helsingin Stockmannilla erään nimekkään meikkitaiteilijan ja brändiedustajan. Hänkin kertoi hurahtaneensa korealaiseen ihonhoitoon. Totesimme yhdessä niiden olevan jotenkin niin ainutlaatuisia.

Esittelen teille muutaman ihonhoitotuotteet korealaiselta Skin79 brändiltä. Sokerina pohjalla on jotain todella hellyttävää, joka taatusti vetoaa kissaihmisiin.

SKIN79 CLEANEST RICE CLEANSING OIL

Kaksoispuhdistus on lähtöisin aasialaisesta ihonhoidosta. Koska puhdistusöljyt länsimaalaistuivat, ne astuivat minunkin rutiineihin. Jos länsimaisille markkinoille suunnattua Sensaita ei lasketa, en ollut kokeillut yhtään aasialaista puhdistusöljyä. Tämä asia piti korjata. Halusin testata korealaisen Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil* -puhdistusöljyn.

Puhdistusöljyjen idea on puhdistaa meikki mahdollisimman hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Meikki on rasvaliukoista, joten se puhdistuu rasvoilla kaikista parhaiten. Sen lisäksi puhdistusöljy puhdistaa epäpuhtauksia ihohuokosista, sillä rasva liukenee rasvalla.

Skin79:n riisipuhdistusöljyn pumppupullon mekanismi on vähän jäykkä. Varovasti siis, ettei puhdistusöljyä roisku puserolle. Voi olla, että minulle on sattunut tavallista vahvempi jousi mekanismiin.

Puhdistusöljy hierotaan kuiville kasvoille. Sitä voidaan käyttää silmämeikin puhdistukseen, eikä herkkä silmänympärysiho ärsyynny tai kuivu. Minulle ihan taivaanlahja! Pumppupullossa oleva Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil on väriltään kirkasta. Öljy liukuu todella hyvin kasvoilla ja koostumus on aika täyteläinen. Uskoisin, että herkkäihoisille oiva, koska se pieninkin mekaanisen rasituksen riski on poistunut, kun öljy on riittävän liukas iholla.

Vesiliukoiset puhdistusöljyt ovat siitä mahtavia, että ne oikeasti liukenevat vedestä. Tavallinen kookosöljy tai oliiviöljy jää rasvana iholle. Puhdistusöljy muuttuu vedestä maitomaiseksi ja huuhtoutuu pois kasvoilta. Kuvassa olen tipauttanut pari pientä tippaa vettä puhdistusöljyyn. Välittömästi koostumus muuttuu maitomaiseksi.

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil vaatii vähän enemmän emulgoimista veden kanssa, jotta kaiken öljyisyyden saa pois kasvoilta. Suosin kaksoispuhdistusta, joten öljyisen puhdistusaineen jälkeen jatkan meikinpuhdistusta puhdistusgeelillä, -voiteella tai -vaahdolla. Tällä menetelmällä varmistan täydellisen puhtauden meikeistä ennen ihonhoitotuotteita.

Kun talvi tässä alkaa olla selkeästi ehtoon puolella, vaikka vielä pakkaset välillä purevat ja luntakin tupruttaa, niin tutustutaan jo vähän keväisempiin ja kesäisempiin ihonhoitotuotteisiin. Kosteutta iho tarvitsee ympäri vuoden.

Skin79 AragoSpa -tuotelinja on superkosteuttava. Sopii erinomaisesti kosteusköyhälle sekaiholle ja jopa ikääntyvälle iholle. Itse luulen, että tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, jotka kärsivät kosteusköyhyydestä, tai iholle jota halutaan hoitaa todella kosteuttavilla tuotteilla. Tuotelinjassa on käytetty Jeju-saarelta peräisin olevaa kuumien lähteiden mineraalipitoista vettä. Tuotelinjan nimi AragoSpa tulee aragoniitti-mineraalista, jota esiintyy kuumien lähteiden vedessä sekä kalkkikiviluolissa. Tämä monikerroksisen aragoniitti-mineraalin kerrotaan kerrostavan kosteutta iholle useaan kerrokseen, ja sen ansiosta iho pysyy pitkään kosteutettuna.

AragoSpa ei ehkä hivele esteettisyydellään, sillä pakkaukset ovat vähän tylsiä korealaiseksi kosmetiikaksi. Kun on tottunut aika villeihin pakkauksiin, niin tällainen pelkistetty ja raikas ulkoasu on vähän poikkeava. Vähän kuin Lumene joskus 10-15 vuotta sitten. Tuotteiden tuoksumaailma on hyvin mieto ja raikas.

SKIN79 ARAGOSPA AQUA ESSENCE

Olen jonkun aikaa puhunut hoitovesistä ja kaikenlaisista kosteusbuustereista. Mitä kosteampi iho on, sen sileämpi, pehmeämpi ja raikkaampi se on. Meikki tarttuu tasaisemmin hyvän kosteuspitoisuuden omaavalle iholle, enkä tämän vuoksi ole tarvinnut välttämättä erillisiä kosteuttavia primereita, kun iho on jo itsessään niin kosteutettu. Yleensä essencet ja hoitovedet ovat vesimäisiä. Tämä Skin79 AragonSpa Aqua Essence* on hoitovesi, mutta sen koostumus ei ole niin nestemäinen.

Kuten ylempänä kerroin, niin tämän AragoSpa -tuotelinjan tuotteissa on käytetty kuumista lähteistä peräisin olevaa vettä, jossa on mineraalia nimeltään aragoniitti. Kerroksellinen kosteus on aasialaisen ihonhoidon juttu. Tämä kosteuden kerroksellisuus ja kerrostaminen on avain hyvin kosteutettuun ihoon. Skin79 AragoSpa Aqua Essence hyödyntää kapselointiteknologiaa, joka yhdistää argoniitti-mineraalia sisältävän kuumien lähteiden veden ja kasviperäiset eteeriset öljyt. Tätä kapselointiteknologiaa on ollut länsimaisissakin kosteusseerumeissa.

Pumppupulloon pakattua essence on koostumukseltaan hieman geelimäinen. Kuitenkaan ei täysin geeliä, vaan valuvaa. Pari painallusta riittää omille kasvoilleni.

Kapselit näkyvät kuvassa, joihin Skin79:n mukaan on kapseloitu argoniitti-mineraalia sisältävää kuumien lähteiden vettä. Kapselit rikkoutuvat, kun hoitonestettä painellaan iholle. Ne eivät jää kasvoille pyörimään, vaan tasoittuvat ja imeytyvät ihon pintakerroksiin.

Skin79 AragoSpa Aqua Essenceä käytetään puhtaille kasvoille painellen. Päälle sitten lisätään seerumit ja kasvovoiteet. Koska tässä hoitonesteessä on hieman geelimäisempi koostumus, olen aika usein painellut vesimäisemmän hoitonesteen ensin kasvoilleni. Sen päälle sitten tämän AragoSpa Aqua Essencen. Mutta jos ei vaan jaksa, ehdi tai huvita kerrostella, olen painellut AragoSpa Aqua Essencen ensimmäisenä ihon kosteutustuotteena. Nyrkkisääntönä näiden essence/hoitovesi/kosteusbuustereiden kanssa, että kannattaa aloittaa ohuimmasta koostumuksesta ja edetä aina paksuimpaan – jos siis haluaa kokeilla kerrostamista eri tuotteilla.

Skin79 AragoSpa Aqua Essence valmistelee ihoa muille ihonhoitotuotteille ja antaa todella raikkaan kosteuden. Kosteus on pitkäkestoinen. Tykkään tästä ominaisuudesta.

SKIN79 ARAGOSPA AQUA GEL CREAM

En enää ole geelimäisten kasvovoiteiden suurin ystävä, mutta tämän halusin testata. Kesällä geelimäinen koostumus on minulle parempi ja raikkaampi vaihtoehto. Syy miksi geelikoostumus ei ole suurin ystäväni enää, on se että ne liian usein ovat kalvomaisia kasvoilla ja herkästi murustuvat esimerkiksi CC-voidetta käsin levittäessä. Jos sinulla on ollut samaa ongelmaa, niin Skin79 AragonSpa Aqua Gel Cream* on geelivoide, joka ei murustu!

Ihoa syväkosteuttava geelivoide sopii hyvin meikin alle, mutta minusta tämä sopisi loistavasti myös rasvaisemman kasvovoiteen alle käytettäväksi. Jos iho tarvitsee öljyisempää suojaa, niin AragoSpa Aqua Gel Creamin päälle voi vielä taputella kasvoöljyn tai hieroa täyteläisemmän voiteen.

Lisäksi tämä kasvovoide sopii erinomaisesti kosteuttavaksi kasvonaamioksikin. Geeli virkistää ja kosteuttaa ihoa. Joten kunnon kerros kasvoille, 20 minuutin päästä pyyhkii ylimääräiset ja valmis. Purkki on iso, sillä tämän tuotteen pakkauskoko on 90 ml! Valtava, kun ottaa vielä huomioon geelin riittoisuuden. Sitä ei tarvitse vastaavasti tuplamäärää, vaikka pakkauskoko onkin tuplat normaalista voiteen pakkauskoosta.

Koostumus on geeliä. Kasvoilla ihanan raikas ja miellyttävä. Skin79 AragoSpa Aqua Gel jättää iholle todella raikkaan tunteen, joka on kosteutettu ja sen seurauksena ihana luonnollinen nahkeus. Ei siis rasvainen nahkeus, vaan se nahkeus, joka syntyy hyvin kosteutetusta ihosta. Meikki tarttuu ja tasoittuu kuin unelma iholle.

Olen laittanut AragoSpa Aqua Gelin kunnon testaukseen, sillä olen yrittänyt saada sitä murustumaan kasvoille. En ole onnistunut. Tämä geeli ei ole pelkästään silikonia ja kalvoa kasvoilla, vaan tämä on kosteuttava geeli, joka ei jää pelkästään ihon pinnalle luomaan illuusiota tasoittavuudesta ja kosteuttavuudesta. Huippu tuote siis!

SKIN79 MY CAT PERFUME HAND CREAM

Sokerina pohjalla nämä suloiset Skin79 My Cat Perfume Hand Cream Set* -kissakäsivoiteet! Itse kun olen ns. kissaihminen, niin nämähän maukuivat minua. Pakkauksessa on neljä suloista ja suloiselta tuoksuvaa käsivoidetta. Nämä ovat siitä ihania, että ovat kooltaan pieniä, voide imeytyy nopeasti iholle ja tuoksuvat raikkaalle. Todella kivoja ja hyviä käsivoiteita kulkemaan mukana käsilaukussa. Mutta myönnettäköön, että näitä kisuja makoilee ympäri meidän taloa. Ragdoll on käsilaukussa, Russian Blue olohuoneen lipaston päällä, Munchkin viettää aikaansa kodinhoitohuoneessa ja Persian viihtyy tässä tietokoneen vierellä. Meidän maatiaiskissamme Erkka taas tykkää viipottaa ympäri kotiamme ja istuskella minun tietokoneen päällä. Hyvä ettei enteriin ole osunut, kun on Facebookiin minun profiilillani tilapäivitystä kirjoitellut. Ja onhan Erkka tänne blogiinkin kirjoitellut, mutta minä olen sensuroinut ne tekstit pois, kun en ymmärrä mitä niissä Erkan kirjoituksissa on lukenut.

My Cat Perfume Hand Cream Ragdoll / Bouquet 
Vähän paksumpi koostumus. Tuoksu ihanan kukkaismainen ja herkkä.

My Cat Perfume Hand Cream Russian Blue / Secret Garden 
Ohut koostumus. Tuoksu kuin kukkakaupassa. Aika voimakas, mutta raikas.

My Cat Perfume Hand Cream Munchkin / Peach 
Paksumpi koostumus. Tuoksuu makealta persikalta. Hyvä tuoksu, sillä se ei ole esanssinen, vaan hedelmäinen.

My Cat Perfume Hand Cream Persian / Lily
Ohut koostumus. Kaunis valkoisten liljojen tuoksu.

Koostumuksia on tosiaan kahta erilaista. Molemmat imeytyvät nopeasti käsiin. Voimakkain tuoksu on Russian Bluessa. Hentoisin tuoksu on mielestäni persikkaisessa Munchkinissa. Hyviä peruskäsivoiteita, joissa on kivat tuoksut ja suloistakin suloisemmat tuubit. Kyllä näillä kissaihminen hurmataan.

Kaikki testiini otetut tuotteet olivat hyviä. Helppo suositella kaikille. Täytyy sanoa, että suurin yllättäjä oli AragoSpa -tuotelinjan geelivoide. En varmaan olisi lähtenyt itse ostamaan, koska olen ollut viime vuodet ihan ennakkoluuloinen ko. koostumusta kohtaan. Tuote oli parempi kuin odotin. Puhdistusöljy sitä vastoin olisi saanut olla hieman helpommin vedestä huuhtoutuva, mutta eipä asialla ole suurta merkitystä minun ihonpuhdistusrutiineissa, sillä teen kaksoispuhdistuksen, joten kaikki öljyn rasvaisuus katoaa toisella puhdistusaineella.

Tässä vielä suorat linkit esittelemiini tuotteisiin:

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil* -puhdistusöljy
Skin79 AragonSpa Aqua Essence* -hoitoneste
Skin79 AragonSpa Aqua Gel Cream* -geelivoide
Skin79 My Cat Perfume Hand Cream Set* -käsivoidepakkaus

Minulla on alennuskoodi teille. Koodilla GLAM15 saa 15% alennusta Skin79-tuotteista. Koodi on voimassa 8.4. asti. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Jos jokin muu Skin79:n tuote kiinnostaa, niin alennuskoodin voi hyödyntää johonkin muuhun eleven.fin Skin79-valikoimassa. Tässä linkki eleven.fin* Skin79-valikoimaan.

Oikein ihanaa pääsiäisviikonloppua!

Lue myös

X