Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 5: kosteuden lukitseminen + arvonta

5.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Luukut vaihtuvat. Tuntuu jo nyt häkellyttävältä, että olemme 5. luukussa. Ihan kohta minä julkaisen sitä viimeistä, eli 25. luukkua. Sinne asti tällä kertaa Glitz & Glamin joulukalenteria availlaan. Tänä vuonna Glitz & Glamin joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Luukkujen sisältö ja postauksien aiheet tulevat elevenin kosmetiikkajoulukalenterin mukaan. Jokapäiväisen arvonnan palkinnot mukailevat päivän luukun aihetta.

5. luukku

Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) oli viidennessä luukussa. Eilisestä luukusta tuli Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist). Tämä on eleveniltä järkevää, että on kaksi Sensain tuotetta ja peräkkäisistä luukuista. Eilisessä postauksessa kerroin Sensain kaksoisrutiinista, jossa puhdistus, kosteutus ja levitys tehdään kaksoismenetelmällä. On siis järkevää, että Sensain tuotteita tulee ainakin kaksi, jotta rutiinia pääsee osaksi toteuttamaan ja pääsee osittain aasialaisen ihonhoidon ytimeen.

Kuten eilen kerroin, niin Sensai ei ole eleven.fin valikoimassa (vielä ainakaan), mutta se löytyy eleven.sen valikoimasta. Tätä elevenin kosmetiikkakalenteria on myyty muuallakin kuin Suomessa, joten tästä syystä sisällöstä löytyy myös Sensai. Jos joku sattuu asiaa ihmettelemään, niin tässä syy.

Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) on mukavan notkeaa. Koostumus muistuttaa puhdistusmaitoa, jonka voi osakseen jo päätellä nimestä ”Emulsion”. Kun iholle on imeytetty hoitovesi, on aika lukita kosteus. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihonhoidon yksi tärkeistä jutuista on kosteuttaa ja lukita kosteus. Tämä asia valkeni minulle muutamia vuosia sitten. En ymmärtänyt seerumien ideaa loppujen lopuksi, enkä minkään nestemäisemmässä olomuodossa olevan tuotteen. Kun iho kuivui, vaihdoin vain rasvaisempaan tuotteeseen. Uskon, että moni muukin on tehnyt tai tekee näin. Loppujen lopuksi kasvovoiteen idea on suojata. Onhan niissäkin kosteuttavia ainesosia, mutta kosteuttavuus ei yllä samalle tasolle vesimäisemmän koostumuksen tuotteen kanssa. Mutta se hoitovesi, kosteusbuusteri tai seerumi ei yksinään riitä, jos iho kärsii herkästi kosteusköyhyydestä. Kosteus haihtuu. Kaikki tietävät miten pestyt vaatteet kuivuvat – kosteus haihtuu niistä. Sama ihossakin. Siksi kosteus pitää ”lukita” ihoon. Tämä tehdään voiteen tai kasvoöljyn avulla. Rasvat ja öljyt ovat hyviä lukitsijoita, mutta myös silikoni on tässä hyvin toimiva ainesosa. Rasvoittuvan ihon tuotteissa ei ole niin paljon rasvoja ja öljyjä, mutta niissä aika usein lukitsijana toimivat silikonit.

Kun iholle käytetään hoitovesiä ja/tai seerumeja, sen kasvovoiteen ei välttämättä tarvitse olla yhtä täyteläinen kuin aikaisemmin käyttämäsi. Tämä tietty riippuu ihotyypistä. Itse ainakin olen huomannut, että mitä enemmän käytän kosteustuotteita voiteen alla, sitä keveämmällä voiteella pärjään. Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) on maitomaiseksi tuotteeksi uskomattoman täyteläinen sekä riittoisa. Aluksi sitä annostelee vähän turhankin paljon – vähempikin riittää.

Tämä parivaljakko on mielestäni loistava juttu elevenin kalenterin sisällössä. Eli ensin kosteus ja sen päälle lukitus! Oli tuotteesi mitä merkkiä tahansa, tämä kannattaa ottaa rutiiniksi, jos se ei ole jo. Varsinkin jo ikääntyneille. Kosteus haihtuu ihosta nopeammin, joten kosteutta ihoon ja sitten sen lukitus täyteläisellä voiteella.

Koska Sensai ei ole eleven.fi* -verkkokaupan, eli Suomen elevenin valikoimassa, arvonnassa on 40 euron lahjakortti. Voittaja pääsee tällä shoppailemaan mieleisiä tuotteita heidän verkkokaupasta.

Lahjakorttiarvonnan ohjeet ovat seuraavat: 

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä suunnitelmia huomiselle? Juhlistatko 100-vuotiasta Suomea?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59.

Itselläni on vieläkin ihan auki, että miten sitä 100-vuotiasta Suomea juhlistaisi? Ehkä sitä voisi tehdä parempaa ruokaa perheelle ja nautiskella viiniä Linnan juhlia katsellessa. Päivällä menen toki juhliin, sillä esikoiseni koululla on itsenäisyyspäivänjuhlat. Joulujuhlaa ei tänä vuonna sitten ole. Lapseni on mukana näytelmässä ja hänellä on laulussa soolo-osuus. Nappaan parit nenäliinat mukaan, sillä herkkänä ja liikuttuvana ihmisenä, itken aivan varmasti.

Olethan jo osallistunut ensimmäisen, toisen ja kolmannen luukun arvontaan. Tänään päättyy osallistumisaika kolmen ensimmäisen luukun arvontaan.

Palataan jälleen huomenna!

P.s. Jos 1. luukusta löytynyt Swiss Clinic kiinnostaa merkkinä, niin tänään Swiss Clinic on -20%! Tässä* linkki merkin tuotevalikoimaan.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (332)

Menimme poikaystäväni kanssa vanhemmilleni syömään, illalla katsottiin linnan juhlia ja herkuteltiin juustoilla 🙂

Sytytän kaksi kynttilää:-)

Ajattelin lapsen kanssa tehdä joulukortteja, käydä perheen kanssa kanssa metsässä kävelemässä (koira nauttii) ja illalla katsoa linnan juhlia. Kiitollisena vapaudesta.

Teen hyvää ruokaa ja vietetään aikaa yhdessä perheen kanssa.

Huomenna vietän ansaittua vapaapäivää! Mies on töissä koko päivän, joten taidan vain viettää laatuaikaa itseni kanssa linnanjuhlien pukuja arvostellen. 🙂

Perinteisin menoin eli töissä 😉 Tosin tänään koristelen työpisteen sinivalkoisin lipuin ja meillä on nyyttärit, johon teen yllättäen mustikkavalkosuklaa juustokakun 🙂

Päivällä juhlitaan pikkusiskoni ylioppilasjuhlissa. Illalla rauhoitutaan juhlistamaan Suomea: ikkunalaudalle kaksi sinivalkoista kynttilää, hyvää perinteistä suomalaista ruokaa ja Linnan juhlat.

Huomenna on työpäivä mutta illalla laitan kynttilät ikkunalle ja katson linnan juhlia 🙂

Tänään juhlitaan ystävien kanssa joten huominen menee levähtäessä ja hyvää ruokaa syödessä 🙂

Huominen menee työn merkeissä ja tänään juhlimme nuorimmaiseni ylioppilaaksi pääsyä.☺
Kiinnostava tuote jälleen.

Tarkoitus on tehdä jotain hyvää ruokaa ja leipoa joulun ekat leipomukset. Sitten vaan löhöillään perheen kesken kotona 🙂

Töissä tienaamassa pyhälisiä 🙂

Vietän vapaapäivää, nukun toivottavasti hetken pidempään kuin arkiaamuina, oleskelen ja yritän tehdä pientä joulusiivousta ?

Huomisen vietän töissä hoitamassa vanhuksia, myös niitä sotiemme veteraaneja 🙂

Aikaa perheen kanssa, hyvää ruokaa ja illalla Linnan juhlien katselua 🙂

Huomenna juhlistan 100-vuotiasta Suomea ja 30-vuotiasta itseäni perheen kanssa rentoutuen ja Linnan juhlia katsoen 🙂

Parempaa ruokaa, vähän viiniä, paraati TV:tä, ehkäpä sankarihaudoilla käynti ja Linnan Juhlat. Rennosti ilman kiirettä.

Tänään juhlitaan isoissa juhlissa ja huomenna kotona rauhallisesti linnan juhlia katsoen!

Vapaapäivä menee kotona linnanjuhlis katsellen

En ikinä ole erityisemmin juhlinut enkä varsinkaan katsonut linnanjuhlia. Kattelen kuvat puvuista sitten netistä tai lehdistä 🙂

Huomenna vietetään vapaapäivää, syödään hyvin ja katsellaan linnanjuhlia!

Hyvä ruoka, vapaasta nauttiminen ja Linnan juhlat kuuluu huomiseen suunnitelmaan.

En ole oikeastaan suunnitellut mitään, taidan pitää löhöilypäivän. 🙂

Ei erityisiä suunnitelmia, paitsi illalla Linnan juhlien katsomista!

Vietämme iltaa aika perinteisissä merkeissä, eli hyvää ruokaa ja juomaa sekä Linnan juhlien seuraamista. Ehkä puemme päälle jotain vähän fiinimpää. 🙂

Seuraava yö menee keikalla ja jatkoilla, joten huominen päivä menee varmaan aika väsyneissä tunnelmissa. Linnan juhlia täytyy kylläkin katsella.

Matkustan aamusta kotiin ja sitten vain nautin itsenäisyyspäivästä linnan juhlia jne katsoen.

En aio juhlia mitenkään, tuskin viitsin katsoa edes telkkarista sitä loputonta kättelyä…

Aiotaan huomenna lapsen kanssa tehdä piparkakkutaloa ja laittaa joulukoristeita lisää esille 🙂 Ei siis suomen itsenäisyyttä juhlita muuten kun hyvillä pipareilla.

Yksi vapaa työpäivien välissä, eli rauhallisesti ja varmaan juhlia katsellen ?

kotosalla olen ja ajattelin katsoa linnanjuhlia ja niitä kauniita pukuja

Meillä itsenäisyyspäivä on jo useamman vuoden ollut koiramme syntymäpäivä. Huomenna ikää tulee mittariin 16 vuotta. Nämä jäävätkin viimeisiksi synttäreiksi, rakas ystävämme ei ole enää elämänsä kunnossa, ja vuoden alussa on aika saatella maailman paras koira viimeiselle matkalle. Tulee aivan mieletön ikävä. <3

? Voimia tulevaan.

vanha tuttu ja hyvä ystävä on kutsuttu syömään juhla-ateria, ja sitten tietysti seurataan linnanjuhlat tv:stä:)Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää sinne blogiin:)!

Vietän päivän perheen kanssa, katsomme Linnan juhlia ja syömme herkkuja ?

En vielä tiedä, mitä huomenna touhutaan, mutta ennen Linnan juhlia täytyy käydä saunassa, niin saa rauhassa katsoa juhlintaa ja juoda vaikka glögiä. 🙂

Parempaa ruokaa ja juomaa. Tänään fiilistelen koulun juhlassa, jossa lapsellani on isompi rooli.

Töissä menee huominen. Ihan mielelläni olen ja laitan juhlaa asukkaille 🙂

Teen lapsen kanssa joulukortteja, löhöillään ja katsotaan linnanjuhlat.

Matkustan kotiin ja katson illalla linnanjuhlia, valitettavasti ajoissa nukkumaan kun on aamulla töihin meno.

Jos työpäivä ei ihan mahdottomaksi venähdä, saatan ehtiä hetken katsella linnan juhlia. Muussa tapauksessa kekkerit taitavat mennä kokonaan ohi 🙂

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Vietän perheeni kanssa kotona .

Mulla iltavuoro, joten seurailen sivusta kun toiset juhlii itsenäisyyttä 🙂

Käyn aamulla tentissä ja alan lukea seuravaan päivän tenttiin! 😀 Mutta jospa siinä sivussa kerkeäisi katsomaan linnanjuhlia, ja juhlistan sitten torstaina vähän myöhässä jos ei muuta!

Minulla ei ole huomiselle mitään suunnitelmia. Varmaan vaan rentoudun kotona. En aio juhlia mitenkään erikoisemmin.

Itsenäisyyspäivää juhlistamme juhlapäivällisellä ja seuraamalla linnanjuhlia. Onnea 100 vuotias Suomi!

Päiväkävelyllä ihaillaan Turun kaunista joulua, sitten laitetaan hyvää ruokaa ja illalla linnanjuhlat ja kuohuvaa.

Menemme mieheni kanssa elokuviin katsomaan uuden Tuntemattoman sotilaan ja sen jälkeen ulos syömään.

Ilotulitukseen ajattelin mennä

Linnanjuhlat televisiosta.

tänään leivotaan lasten kanssa ja huomenna syödään vähän paremmin ,vietetään aikaan yhdessä perheen kanssa.

Ollaan rauhassa kotona perheen kesken. Pelaillaan, katsotaan joku elokuva ja syödään vähän pidemmän kaavan mukaan. 🙂

Hyvän ruuan ja perheen parissa juhlitaan 🙂

Ei kummempia suunnitelmia, yksi vapaapäivä muiden joukossa. Tosin kyllä Linnan juhlia pitää tänäkin vuonna katsoa 🙂

Illalla on töitä tiedossa mutta sitä ennen juhlistan syömällä itsenäisyyspäivästerian 🙂

Ystäväpariskunta pyysi heille katsomaan uutta televisiota 😀 Eli siis luvassa yhdessä ruokailua ja Linnan juhlia, käymme myös keskustassa katsomassa ohjelmaa ja ilotulitusta.

Menemme mieheni kanssa ystäväpariskunnan luokse illanviettoon, teemana Suomi 100. Hauskoja pelejä, hyvää ruokaa ja linnanjuhlien vastaanotto pyörii taustalla. Aivan täydellinen keskiviikko siis tiedossa täällä.

Olin muuten itse todella innoissani näistä kahdesta tuotteesta, olen aiemminkin käyttänyt ja pidän kovasti.

Päivällä käyn kuntosalilla, illalla katson linnanjuhlia.

Olenq huomenna vielä iltapäivään asti Helsingissä käymässä, niin ehdottomasti käyn kiertelemässä ja katselemassa kaupungilla, että miten juhlallisuudet täällä näkyvät! 🙂 Illalla sitten linnanjuhlia katsotaan telkkarista, tottakai!

Menemme juhlaillalliselle, jonka jälkeen on tanssiaiset. Ihanaa! Seuraavana aamuna kokous klo 9.00, mutta se on sen ajan murhe!

Käydään katsomassa itsenäisyyspäivän paraati, tehdään hyvää ruokaa ja nautitaan vapaapäivästä ? Tottakai linnanjuhlia katsellaan illalla myös.

Päivä menee töissä, sen jälkeen vähän parempaa ruokaa ja Linnnajuhlat 🙂

Ihan kotona vietetään juhlapäivää.illalla voidaan käydä ilotulitus katsomassa.

Kotona ollaan, jotain hyvää ruokaa ja juomaa sekä linnan juhlat 🙂

Menen aamulla töihin ja illalla katson linnan juhlia

Linnanjuhlien ”kisakatsomo” suunnitteilla, alkoholittoman viinin ja piparien kera. Raskaus on ihan loppusuoralla, niin ei valitettavasti jaksa sen kummemmin panostaa.

Äidin luokse kahville ja itse ajattelin leipoa sinivalkoisia macaron-leivoksia 🙂

Olen töissä paikassa mikä on auki suurinpiirtein vuoden jokaisena päivänä, joten emme ole päässeet yhdessä uudella työporukalla nautiskelemaan vielä kertaakaan ja vihdoin huomisen olemme kiinni. Joten tiedossa ulkona syömistä, viinin juomista, naurua sekä linnanjuhlien mekkojen tuomarointia meidän ihanien myyntitykkien kanssa ❤

Tiedossa on perheen kanssa yhteistä aikaa. Suunnitelmissa on ensin kunnon brunssi ja sen jälkeen yhdessä piparien leivontaa. Illalla tietysti linnanjuhlien toljotusta. Ite kyllä havahduin vasta eilen, että eihän meillä ole mitään juhlavaa ohjelmaa näin merkittävälle päivälle! Mutta juhlia voi niin monin eri tavoinkin. 🙂

Vietän itsenäisyyspäivää ystävän kanssa ja illalla tietty linnan juhlat telkkarista. Muuten kynttilöiden polttoa ja jouluisaa tunnelmaa ?

Huomenna katsotaan tv lähetyksiä , ei muuta erikoista

Juhlaillallinen perheen kanssa 🙂

Vien vanhempani katsomaan tuntematonta sotilasta elokuviin päivällä ja sen jälkeen tulemme meille syömään ja katsomaan linnan juhlia.

Päivällä syödään vähän parempi ateria. Illalla sitten sytytän kaksi kynttilää ikkunalle ja katsellaan linnanjuhlia.

Ei mitään suunnitelmia, todennäköisesti olen kotona katsomassa netflixin ilmaisella kuukaudella RuPaul’s Drag Racea…:D Suomi100-”juhlahumu” on mennyt kokonaan ohi, olen ollut liian väsynyt ollakseni innostunut juuri mistään ylimääräisestä, mikä toisaalta on tietysti vähän surkeaakin… (Onpa kommenttini masentavan kuuloinen.:D)

Ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia, kotona ollaan perheen kanssa, ehkä syödään jotain hyvää, ja katsotaan juhlintaa televisiosta 🙂

Menen vanhemmille syömään ja katsomaan linnanjuhlia 🙂

Täälläkin on vielä huomisen suunnitelmat auki, todennäköisesti ihan vaan kotosalla ollaan ja otetaan rennosti – katsotaan ehkä jossain välissä Linnan juhlia 🙂

Keskiviikot on täällä pyhitetty lenkkisaunalle (silloin kun sinne ehtii, koska meillä ei ole omaa saunaa), hiusten tehokosteutukselle ja kasvojen extra-hemmottelulle (kuorinta, mustapäälaput, kosteusnaamio ja sheet maskeja).
Tähän valmiiksi rentoutuneeseen mielentilaan onkin sitten hyvä yhdistää perinteinen Linnan juhlien päivystäminen, teekannua ja herkkuvuorta unohtamatta. 🙂

Heipähei!
Teen niinkuin aina itsenäisyyspäivänä. Katson linnanjuhlia ja arvostelen pukuja ja kampauksia ja tietysti lipitän kahvia ja mutustelen suklaata niin, että maha inisee 😉

Perheen kanssa itsenäisyyspäivän dinneri <3 ja tottakai Linnanjuhlien seuraaminen tv:n kautta 🙂

Huomenna retkeilyä Ubudissa. Harmi ettei fazeria ole täältä löytynyt. 😀

Linnanjuhlia silmäillen

Olemme kahden työkaverin kanssa thaimaan lämmössä ja vietämme täällä pikkumuotoiset suomi100-juhlat !

Ei ole mitään suunnitelmia huomiselle, ja se on ihanaa! 🙂 Päivä menee perheen kanssa, kun kerrankin on yhteistä aikaa. Toivottavasti sää suosii, jotta pääsee ulkoilemaan!

En aio juhlia 100-vuotiasta Suomea mitenkään erityisesti. Lähinnä varmaan katson Greyn anatomiaa telkkarista ja käyn lenkillä 🙂

Menemme mieheni kanssa katsomaan illalla uuden Tuntematon sotilas leffan juhlanäytökseen jonka alussa soi Maamme laulu.

Huomiselle ei ole erityisiä suunnitelmia, tänään on kummi”lapsen” ylioppilasjuhlat, joten ajatukset on olleet niissä. Huomenna varmasti vain rentoudutaan ja ehkä tehdään vähän parempaa ruokaa.

Kavereiden kanssa vietetään viini-ja juustomaistiaisia Linnan juhlia katsellen.

Monesti olen juhlapyhät töissä mutta nyt Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi otin huomisen vapaaksi. Tarkoituksena on oman miehen kanssa nauttia maukas itsetehty ateria kuohuvan kanssa ja viettää rauhallinen ilta linnanjuhlia katsoen. Eli lepäämistä ja rauhoittumista luvassa 🙂

Kakkukahvit sekä skumppaa.

Olen juuri nyt ulkomailla, joten tiedossa on hiukan erilainen itsenäisyyspäivä. Mitään sen kummempia suunnitelmia minulla ei ole, mutta olisi kiva käydä katsomassa Suomen väreillä valaistua Torre de Belémiä tai vaihtoehtoisesti katsella Linnan Juhlia, tosin en ole varma näkyykö se Suomen ulkopuolella.

Linnanjuhlia meinasin katsoa ja tehdään ystävien kanssa ruokaa.

Heppailua ja linnanjuhlien katsomista ohjelmassa. Herkuttelua.

Olipa hyvä ja informatiivinen postaus, aukaisi paljon Sensai-tuotteiden saloja, kiitos <3 Huomiselle ei ole tiedossa kuin levähdystä ja karkin mussutusta sekä tietenkin Linnan juhlat ja naisten pukujen, kampausten ja meikkien (v)ihastelu! 😀 Hyvää itsenäisyyspäivää 🙂

Töissä vietellään päivä ja illalla kotona katsotaan linnan juhlia. 🙂

Ajattelin valmistaa kerrankin juhlavamman aterian, johon kuuluvat alku-, pää- ja jälkiruoka. Niitä nautiskellen ajattelin katsella telkkarista juhlallisuuksia ja sytyttää kynttilän menneiden sukupolvien muistoksi. Semmoista rauhallista ja mukavaa rentoutumista ja fiilistelyä!

Kotona tv:stä katsellaan itsenäisyyspäivän vastaanotto, syödään hieman ”fiinimmin” ja ulkoillaan.

Varmaan nautin vapaapäivästä kavereiden kanssa ja rentoudun saunan,glögin ja rauhallisen musiikin kera.

Linnan juhlia katson , muuta suunnitelmaa ei oo:)Mukaan arvontaan.

Ei suurempia suunnitelmia, varmaan Linnan juhlia tulee tänäkin vuonna katsottua.

Vietetään iltaa kaveriporukalla. Herkutellaan ja kippistellään Linnan juhlia kattellessa 🙂

Hyvää ruokaa ja linnan juhlien katselemista!

Huomisen ohjelmassa hyvää ruokaa perheen kanssa ja ehdottomasti linnanjuhlien katsominen! 🙂

Olen töissä klo 12-21, vanhusten palvelutalossa juhlitaan tottakai 100-vuotiaita suomea, koska tämä on heidän ansiotaan! 🙂

Mahtavia juhlia sinne työpaikalle ja kiitokset asukkaille! <3

Kansanjuhlaa ja linnan juhlia töllöstä.

Meillä ei oo mitään erityisiä suunnitelmia. Ollaan vaan ja öllötetään! Todennäköisesti telkkari on auki viihdyttämässä meitä.

Meillä on suuret hienot illalliskutsut. Olen jo innolla suunnitellut meikkiä ja hiuksia teemaan sopiviksi. 🙂

Oih, ihania tuotteita kalenterista löytyykin!
Meillä perinteisesti itsenäisyyspäivänä otetaan rennosti ja levätään, sekä illalla kommentoidaan pukuraatina linnanjuhlia. ??

Töissä juhlistan itsenäisyyspäivää ja suomi 100

Huomenna valmistetaan juhla-ateria, poltetaan kynttilöitä, syödään suklaata ja katsotaan Linnan juhlat.

Aamulla lähdetään rakkaan mieheni kanssa Tallinnaan kolmen päivän mimilomalle. Kilistetään kuohuvalla, syödään hyvin , shoppaillaan ja katsellaan illalla linnanjuhlat. Nautitaan. Juhlistetaan vähän ennakkoon myös 23v hääpäivää.

Mennään katsomaan ilotulitusta kaupungille 🙂

Huomenna ohjelmassa töitä (valitettavasti).

Töihin olisi mentävä yöksi, mutta sitä ennen katsomaan itsenäisyyspäivän paraatia.

Suunnitelmissa on syödä hyvin ja viettää koko ilta sohvalla perheen kanssa linnnan juhlia katsellen 🙂

Juhlistan hyvällä ruoalla, linnan juhlien katsomisella ja sytyttämällä kaksi kynttilää ikkunalle 🙂

Tiedossa kaupungin ilotulitus kummitytön kanssa. Sitten hyvää ruokaa ja linnan juhlat! Mukavaa itsenäisyyspäivää!

Käyn juhlissa

Muuten meillä ei ole mitään kummempaa ohjelmaa, mutta joka vuosi laitetaan itsenäisyyspäivänä kuudeksi juhla-ateria ja kynttilät palamaan jokaiselle ikkunalle.

Mä menen huomenna kotikaupunkini ilotulituksen katsomaan ja varmaan linnanjuhlia tulee seurattua 🙂

Juhlistamme ystävien kesken, mm. Linnanjuhlia katsellessa. 🙂

Varmaan vietän krapulapäivää koska tänään juhlitaan 100-vuotiasta Suomea! Illalla tietenkin linnanjuhlat, piparia ja glögiä 🙂

Ystävien kanssa juhlistamme ystävien kanssa illallisella ja kuohuviinillä.

Juhlin jo tänä iltana hyvän ruoan ja ystävien seurassa.

Jos saadaan pojan kanssa matikan rästitehtävät tehtyä ilman suurempia taisteluita, niin käydään vuokraamassa leffa ja syödään mahat kipeäksi karkkia. Siinäpä se ?

En tee mitään muuta kuin vaan lepäilen.

Tarkoitus olisi juhlistaa huomista yhdessä äitini kanssa! Mitään erityistä ei kuitenkaan ole vielä suunnitelmissa.

Menen huomenna aamupäivällä hautausmaalle katsomaan kunniavartion. Iltapäivällä menen taloyhtiömme itsenäisyyspäivän kahvitilaisuuteen ja illalla katson linnan juhlat.

Töissä kuluu suurin osa juhlapäivästä… Illalla sitten pääsee varmasti tunnelmoimaan glögin kanssa!

Perus linnanjuhlien seuraamista ja herkuista nauttimista tiedossa 🙂

Juhlat kotona! 🙂

Tehdään vähän parempaa ruokaa ja lapsi halusi katsoa Linnan juhlia. Ehkä siinä samalla juodaan glögiäkin.

Viimeistelen luultavasti huomenna kandidaatintutkielmaani ja vilkaisen Linnan juhlia 🙂

Olen kotona, teen herkullista ruokaa ja katson linnanjuhlia.

Ensimmäisen kerran ajattelin panostaa itsenäisyyspäivään. Teen karjalanpiirakoita, karjalanpaistia(muulle perheelle), itselle kasvispihvejä. Sitten pipareita ja mini joulutorttuja.
Linnan juhlia pitää vilkaista 🙂

Vietämme huomenna yhdessä perheen ja sukulaisten kanssa itsenäisyyspäivää hyvää ruokaa syöden ja linnanjuhlia katsellen ! Innolla odotan jo huomista ! Itsenäisyyspäivä on aina niin ihanaa aikaa ! ????

Kotosalla hyvää ruokaa syöden ja linnanjuhlia katsella.

Juhlistan 100-vuotiasta Suomea olemalla töissä. 7.12 sitten arvostelen iltapäivälehdistä puvut 🙂

Lepään, juhlalounas ystävien kanssa.
Sytytän kynttilät juhlan kunniaksi.

Aion katsoa Tuntemattoman kuten aina. Ja vetistelen, niin Tuntematonta kuin veteraanien ja lottien tarinoita. Onneksi värjäsin ripset tänään, niin ei ripsarit valu huomenna XD. Tänä vuonna extrana korkkaan alkoholittoman kotimaisen skumpan, 1st Winner lakka-selja-kuoharin!
Joka vuosi vannon etten katso Linnan juhlia ja joka vuosi löydän itseni telkun äärestä ja samalla selaan netistä pukujen kuvia!
Se alkaa hiipimään jo nyt, se liikutus kaikesta siitä mitä on näinä 100 vuotena, ja ennenkin, tehty itsenäisen Suomen hyväksi.

Huomenna voisin käydä hautausmaalla, kirjoittaa joulukortteja ja juoda glögiä, puuhata kotihommia, tehdä kävelylenkki, illalla kynttilät ikkunalle ja linnanjuhlat telkasta.

Menemme sukulaisten kanssa syömään ja juhlimaan Suomea 🙂

Hyvää ruokaa ja vuoden ekat tortut on myös paistettava! Illalla tietysti Linnan juhlat katsottava 🙂

Syömme hyvin perheen kanssa ja katsomme linnanjuhlia.

Tänään illalla itsenäisyyspäivän konsertti ja huomenna juhlitaan rennosti kotona hyvän ruoan merkeissä.

Kuohuvaa ja tietysti Linnan juhlat

Syödään perheen kesken ja vietetään ”laatuaikaa”.

Vietän rauhallista ja rentoa päivääperheen kanssa. Leivon torttuja, vain yhden pellillisen, muuten syön kaikki!! Luumumarmeladin aion terästää konjakki tilkalla (lue:lorauksella). Illalla arvostelen linnanjuhlien pukuja, kun kaikki vieraat ovat saapuneet intoni ohjelmaan loppuu.

Ajattelin,että riittää,että katson linnanjuhlat,mutta tästä sainkin ajatuksen josko pitäis jotain hienompaa tarjottavaa olla Suomen kunniaks.Kynttilät palamaan tietty.

Linnan juhlien seuranta on tärkein perinne.

Ei sen kummempia suunnitelmia, ehkä äidin luo syömään.

Taas oli tippunut kommenttiosio kaikkein alimmaiseksi..
Mutt siis kysymykseen, huomenna ainakin osallistun partiolaisten kulkueeseen liikenteen ohjaustehtävillä.

Aamuyöllä lähtö savoon. Illalla tasan 18 laitetaan pitkin pihapolkua lyhtyjä palamaan. Käydään lippu nostamassa salkoon. Katsotaan tuntematon sotilas. Tekemistä riittää:)

Aion tehdä hyvää ruokaa ja rentoutua perheen parissa. Tuskin mitään sen ihmeempää, mutta rentouttava vapaapäivä tulee nyt tarpeeseen. 🙂

Suunnitelmana on rento illallinen perheen kanssa

Ainakin katsotaan linnanjuhlat, muuten ei vielä mitään suunnitelmia.

Samanlainen vapaapäivä kuin muutkin päivät, ei erityisiä suunnitelmia.

Sain vapaapäivän töistä ja ihan vain ollaan kotona perheen kesken. Teen hyvää ruokaa ja Linnan juhlien aikaan sitten kuohuviinipullo avataan.

Teen hyvää ruokaa ja katson linnanjuhlia

Varmaankin suunnataan joulutorille ja ilotulitusta katsomaan. Vielä on pähkäiltävänä, mitä tekis ruuaksi, kun haluttais kerrankin kunnolla kattaa pöytä.

Ihan yksin menee huominen kotona vapaapäivää viettäen. Ei viitsi yhden päivän takia ajaa monen sadan kilometrin päähän perheen tai kaverien luo.

Huomenna juhlistamme tekemällä hyvää ruokaa, leipomalla pipareita ja tekemällä joululaatikoita. Lisäksi katsomme linnanjuhlia 🙂

Menemme katsomaan Tuntemattoman sotilaan. Ilalla kokonnumme suvun kesken juhlaillalliselle.

En aio tehdä mitään ihmeempää, päivällä rästitehtäviä (onko väärin opiskella Suomen itsenäisyyspäivänä espanjaa?) ja illalla menen siskoni luo katsomaan linnan juhlia, varmaankin herkutellaan samalla 🙂

Matkustan kotiin ja katson linnan juhlia.

Tänään 5.12 suuntaan töiden jälkeen ystävän juhliin, huomenna aikeissa ottaa rennosti ja katsella televisiosta juhlia 🙂

Kolmen ruokalajin menu ja pöytä katetaan kauniisti. Illasta linnan juhlat 🙂

Yksin vietän tortilloja nauttien 🙂

ei suuria suunnitelmia. linnan juhlia tulee varmaan katsottua ainakin toisella silmällä. lomailen loppuviikon ja tulee varmaan siivottua ja levättyäkin kunnolla.

Aion mennä kolmen ruokalajin päivälliselle hienompaan ravintolaan juhlistamaan satavuotiasta. 🙂

Vietän huomista perheen kanssa syöden hyvin, illalla toki pitää perinteisesti seurata Linnan juhlien pukuloistoa.

Kuopiossa kun ollaan niin pitänee viedä herra 4-v katsomaan torille hornetia ja tulla sitten kotiin katsomaan paraati telkkarista jos meinaa jotain nähdä 🙂

Ajattelin rentoutua katsomalla Linnanjuhlia.

Linnan juhlat katson ainakin.

Miehen kanssa ollaan kotona ja tehdään parempaa ruokaa, ainakin vuohenjuustosalaattia luvassa. Yleensä laitan itsenäisyyspäivänä jouluverhot, askartelen kortteja ja paketoin lahjoja. Linnanjuhlat voivat pyöriä telkussa taustalla, kun aloittaa joulupuuhat <3

Aion laiskotella, rentoutua ja käydä jumpassa.

Itsenäisyyspäivä tavallisesti vietetään perheen kanssa rauhoittuen, jouluvalot ekaa kertaa sytyttäen. Tänä vuonna lisäksi pukeudutaan juhlavammin ja kohotetaan ehkä malja Suomelle.

Katsellaan tyttären kanssa katsoa linnanjuhlia ja syödä herkkuja!

Kokkaan varmaankin jotain hyvää ruokaa ja katson toki linnanjuhlat. 🙂

Kotosalla Linnan juhlien katsellen 🙂

Miehen kanssa ollaan kaksin kotosalla.

En tiedä tuliko mun aikaisempi kommentti, kun nämä sivut tökkii pahasti puhelimella, joten laitan nyt uudestaan. Pahoittelut jos tulee toistamiseen!
Elikkäs lapsen kanssa katsotaan linnanjuhlia ja syödään herkkuja! Hyvää itsenäisyyspäivää!

Syödään perheen kesken vähän juhlallisemmin ja katsellaan juhlia tv:stä skumpan kera.
han.nystrom@gmail.com

Suunnitelmissa vain mahdollisen uuden asunnon näyttö, ja tietty illalla telkkarista linnan juhlia.

Päivä menee töissä. Kauppojen ovet pysyvät nykyään pyhinäkin iltamyöhään auki, joten tuskin muuta tulee tehtyä kuin mentyä päivän päätteeksi nukkumaan!

Teen hyvää safkaa ja ollaan ihan rennosti vaan,ehkä käydään sankarihautausmaalla sytyttääs kynttilä mut muuten pötkötellään ja syödään vaan!

Meidän suvun jokavuotinen perinne on kokoontua yhteen illallisen merkeissä, katsoa linnanjuhlia ja arvostella pukuja. Se on hyvä tekosyy tavata serkkuja setiä ja tätejä, ja vaihtaa kuulumisia. Nyt Suomi100-vuonna päätettiin pukeutua astetta paremmin ja nostaa shamppanjat pöytään.

Nukun pitkään ja sitten teen hyviä naposteltavia linnan juhlat -katsomoon.

perheen kanssa yhdessä syödään , kynttilät sytytän 100 vuotiaalle Suomelle ja illalla tietysti katsellaan linnanjuhlia <3

Menemme vanhempieni luo syömään ja eiköhän linnan juhliakin tule katsottua.

Töitä

Varmaan katson linnanjuhlat, muuten en ajatellut juhlia 😀

Syödään paremmin.

Juhlistan syömällä vähän juhlallisemmin ja katsomalla linnanjuhlia.

Istutaan iltaa ystävien kanssa: syödään hyvää ruokaa ja katsellaan linnanjuhlia. 🙂

Taidan viettää vaan rennon päivän. Syön hyvää ruokaa ja pelaan videopelejä.

Rentoilua kotona!

Tottakai, perinteiset linnan juhlat telkusta, hyvää ruokaa ja seuraa.

Lopettelen huomen aamuna yövuoroputken, joten päivä menee kotona pipareita leipoen, päikkärit kissojen kanssa ?❤️, illalla sauna, kasvonaamio sitten Linnan juhlia katsellessa ja glögiä juoden ?.

Mummu soitti just ja pyysi syömään huomenna. Sinne siis! 🙂

Perheen kanssa ollaan,otetaan rennisti ja katotaan linnan juhlat?

Menemme ystäväperheen luo juhlistamaan Suomen itsenäisyyden 100. vuotta! Pukeudutaan hienosti ja herkutellaan, varmaan katsotaan myös Linnan juhlia… 😉

Poistun maasta lomailemaan

Valmistelen tulevaa muuttoa ja leivon pipareita, rauhallinen kotipäivä siis tiedossa ennen illan juhlien katsomista 🙂

Perheen kanssa hyvää ruokaa ja varmaankin perinteisesti Linnan juhlat. Tosin harkitsin, että pitäisikö sitä tsempata ja katsoa Tuntematon sotilas juhlavuoden kunniaksi ensimmäistä kertaa kokonaan.

Menen yövuoroon töihin hoitamaan sodassakin olleita vanhuksia?

Ajattelin ottaa rennosti, kun on pitkästä aikaa vapaata molemmista töistä.

Otetaan varaslähtö jouluun ja tehdään jouluruokaa ja vain vietetään aikaa.

Olen kotona ja katson ehkä linnanjuhlia.

Juhlimme perheen ja ystävien kesken, mahtavaa 100-v!

huominen menee töissä ainakin osan päivää… 🙂

Suurimman osan päivää olen töissä ja en tiedä juhlistanko mitenkään erityisesti.

Kotona perheen kanssa, rauhallisissa yhdessäolon merkeissä. Illalla katselen Linnan juhlat.

Aamu aloitetaan perinteisesti vaan aamupalalla ja sitten suihkuun ja kylpyyn 🙂
Päälle vedetään jotain vähän parempaa ja aletaan valmistella hirvipaistia uuniin sekä perunoita ja ruusukaaleja. Jälkiruoka on jo tehty ? Telkkari varmana auki ja sieltä Tuntematonta 🙂
Iltapäivällä ulkoillaan ja käydääb katsomassa juhlallisuuksia joenvarrella.
Illalla varmaan herkkuja ja telkkarista Linnanjuhlia.

Ilta menee koulun itsenäisyysjuhlassa joten juhlistan kyllä 100-vuotiasta Suomea.

Kotona vietämme perheen kesken 🙂

Aion nukkua pitkään, nauttia vapaapäivästä ja syödä itsenäisyyspäivälounaan:)

Mennään pojan kanssa katsomaan uusi Tuntematon sotilas.

Kotona päivä vanhoja pleikkaripelejä pelaillen ja nostalgisoiden. Illalla keskustaan laulamaan tunnelmoimaan kansanjuhlaa.

Ei ole mitään suunnitelmia ehkä linnanjuhlat katsotaa 🙂

Katson tuntemattoman sotilaan 🙂

Kyläillään siskon perheen luona ja fiilistellään illalla linnan juhlia tuijotellen. Ehkä pari sinivalkoista kynttillää palaa ikkunassa!

Päivällä vanhemmilleni syömään mutta muuta en vielä tiedä kuin että kynttilät on sytytettävä. Varsin ajatuksia herättävä päivä. Kaivoin juuri mummoni Lotta Svärd-merkin esiin fiilisteltäväksi.

Tehdään miehen kanssa hyvää ruokaa ja käydään kävelyllä. 🙂

Jonkunlainen juhlaillallinen varmasti tiedossa, ehkä vanhempien luona tai sitten tehdään kotona 🙂

Ilotulitusta katsomaan Kouvolaan, illalla Linnanjuhlat.

Mitään varsinaisia suunitelmia ei ole. Linnan juhlia tulee varmasti katseltua ja ehkä vuoden ensimmäinen joulutorttukin syötyä.

Ajatuksena katsoa linnanjuhlat viinilasin tai kuohuvan kera?

Pääsen pikkuveljen (6-lk) saattajaksi kotipaikkakunnan itsenäisyyspäiväjuhlaan 🙂

Linnan juhlia tulee varmaan seurattua ja syötyä hyvin 🙂

Leivon joulupipareita ja linnanjuhlat pitää katsoa

Herkutellaan kinkulla ja katsotaan Linnan juhlat ??

Ei suunnitelmia 🙂

Itsenäisyyspäivän aattona eli juuri parhaillaan vietetään iltaa ystävien kesken, puoliltaöin kilistellään skumpalla. Huomenna miehen vanhempien luona syödään vähän paremmin. Massatapahtumat ei innosta, joten tuskin tulee mentyä keskustan hulinoihin. Mutta itselle ehkä tärkeintä oma fiilis pään sisällä -kuinka onnekas olenkaan suomalaisena!

Niin jännää seurata näitä joulukalenterin luukkuja! En itse raaskinut tilata kosmetiikkajoulukalenteria tänä vuonna, mutta ensi vuonna on varmaan pakko 😉

Huomisen ohjelmassa on itsenäisyyspäivälounas vähän juhlallisemmalla twistillä ja illalla ystävän kanssa herkuttelua, kuohuvaa ja tietysti linnanjuhlakatsomo 🙂

Ei isompia, hoidan pieniä lapsia aamusta iltaan joten illalla olen aivan kuitti.

Hyvää ruokaa ja tv.n äärellä ilta.

Perheen kanssa ruokaillaan ja katsotaan juhlia.

Ajattelin käydä nauttimassa kulttuurista huomenna. 🙂

Töiden parissa, täytyyhän sitä jonkun viihdyttää juhlapäivän viettäjiä, myöhemmin ehkä hyvää seuraa ja syömistä

Siivousta, pakkausta ja ehkä vähän linnanjuhliakin. Torstaina reissuun lähtö, niin valmistautuessa menee.

Ei ole kummoisia suunnitelmia, kotona perheen kesken aikaa viettäen.

Juhlistan! perheen kanssa juhla-ateria ja illalla linnan juhlat tv:stä.

Intohimoista opiskelua, jotta pääsee joululomalle ajoissa.

Kotona vain oleskelen kissani kanssa 🙂

Oi miten hienoa että tytölläsi on noin iso rooli koulunäytelmässä, tsemppiä hänelle! Itse en osallistu mihinkään juhliin, mutta linnanjuhlia varmaan perinteisesti seuraillaan telkkarista. Päivemmällä viedään meidän karvaneiti treffaamaan muita pentuja, joten toivottavasti sää suosii! Rentoa yhdessäoloa odotan, kyllä parasta on että miehellä on vapaapäivä 🙂

Vähän on suunnitteluvaiheessa, ehtiihän sitä huomenna vielä 😀

Huomenna joutuu lukemaan/pänttäämään matikan tenttiin. Jippii. Ajattelimme aherruksen/pänttäämisen tuskissa tehdä kuitenkin myös hyvää ruokaa ja naposteltavaa.

Joo, olen ollut tietoinen Sensain tästä puhdistusfituaalista. Joskus olen myös käyttänyt. Asiat muuttui, kun sairastuin vakavaan syöpään tänä vuonna ja mitä kaikkea siitä seuraanikaan. En viitsi valittaa enempää, vaan haluan mielelläni osallistua arvontaan. Kiitos!

Niin vielä huomisen suunnitelmat jäi mainitsematta. Katson linnan juhlat ja oon taas kerran koiran kans yksinään. Tää on jo tuttua kauraa. Parempi olla yksin syövän keskellä kuin ymmärtämmättömän kumppanin kans.

Ajattelin mieheni kanssa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea syömällä hienosti ja katsomalla Tuntemattoman Sotilaan. Ehkäpä satavuotias Suomi voisi vaikka jollakin tavalla näkyä myös vaikka päivän meikissä! 😀

Täytyy tehdä töitä, mutta ajatuksissa on syvä kiitollisuus.

Olen tällä hetkellä vaihdossa Yhdysvalloissa, joten en vietä itsenäisyyspäivää täällä 🙂

Menemme katsomaan Itsenäisyyspäivän paraatia Kuopiossa ja sitten syömään.

Perheen kanssa yhdessä olemalla juhlistetaan. 🙂

Juhlistan 100-vuotiaan Suomen lisäksi vuosipäiväämme avomiehen kanssa. Hän yllätti minut kotitekoisella kolmen ruokalaljin menulla, joka on tarkoitus nauttia tänään.

Ilta menee Linnan juhlia katsoessa ja mustikkajuustokakkua syödessä 🙂
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Teen hyvää ruokaa ja lasten kanssa leffaan.

Katson jonkun leffan, teen hyvää ruokaa ja käyn kävelyllä!

Laitan hyvää ruokaa ja katson illalla tietenkin linnan juhlia 🙂

Linnan juhlia katson ja syön hyvää ruokaa. Aika rauhallisesti juhlin. 🙂 Tekee hyvää rauhoittua keskellä viikkoa.

Ensinnäkin kiitän sinua ja eleveniä tästä mahtavasta kalenteriyhteistyöstä! 🙂 Nämä postaukset ovat tulleet tarpeeseen tämmöiselle vähän kokeneemmallekin purkkikonkarille, sillä kalenterissa on ollut paljon mulle uusia tuotteita 🙂 Oon saattanyt ohimennen kuulla jostakin, mutta sen sijaan, että lähtisin luukun avaamisen jälkeen etsimään tietoa netistä, tuun suoraan heti sun blogiin lukemaan tarkempaa infoa 🙂

Tämä päivä menee varmaan kotia siivotessa ja akkuja ladatessa 🙂 Mies on yötyössä koko vkon, joten siksi ei ihmeempiä suunnitelmia. Muuten oltaisiin ehkä ryysitty keskustaan katsomaan Kouvolan Suomi sata -ilotulitusta! 🙂

Ihanaa itsenäisyyspäivää teidän perheelle! <3

Aamulla nukun pitkään ja illemmalla ajattelin osallistua ylioppilaiden soihtukulkueeseen.

Hyvää ruokaa ja linnajuhlien katselua! 🙂

perheen kanssa laatuaikaa ja hyvää ruokaa sekä joululeipomista!

Aika vähän olen perehtynyt näihin suomi tuotteisiin. Mutta Iittalalla olen nähnyt kauniin sinisen aaltomaljakon, ja tietty suomisuklaat 😀

Eipä ole kummempia suunnitelmia 🙂

Tuntematon sotilas kuuluu perinteisesti katsoa, hyvin syöntiä ja linnanjuhlat.

Kyllä ehdottomasti osallistun juhlintaan. Katson linnan juhlia.

Perheen kanssa hyvää ruokaa ja sen jälkeen Linnan juhlat

Kyllä juhlitaan 🙂

juhlitaan 🙂

Olin iltavuorossa itsenäisyyspäivän, nyt kotona huilaten ja huomen aamulla onkin hammaslääkäri klo 9.00 !!! Töihin tein lohipiirakan!! ?

Täällä yövuorossa valvomassa muiden unta. Päivällä isän 60v juhlat ja samalla mummon 80v

Itsenäisyyspäivä kului oikein mukavasti perheen parissa. Esillä oli lasten tekemiä koristeita ja päivään sisältyi pulkkamäkeä, glögiä, torttuja ja pipareita sekä ilotulitus. Illalla linnan juhlat telkkarista ja malja Suomelle ??.

Balmuirin tuotteista mikä vaan sopii suomalaisuuteen.

Huomenna töihin. Illan lättäröin näillä samaisen kalenterin tuotteilla ja muilla, jo valmistautuen lauantain pikkujouluun. Olipa kiva, kun löysin tämän.. Oon aivan liekeissä tuosta kalenterista.

Osa juhlapäivästä kului junamatkaan halki puolen Suomen. Iltapäivällä kävin juhlasaunassa 😉 jossa hemmottelin hiusnaamiolla, sekä jälkeenpäin vielä kasvonaamiolla. Illalla seurasin tv:stä linnanjuhlia hyvän napostelun lomassa.

Eilen käytiin vanhempieni luona runsaalla lounaalla ja sen jälkeen jätettiin pikkumies muutamaksi tunniksi isovanhempien huomaan ja käytiin katsomassa Tuntematon Sotilas 🙂 illalla sitten tietysti piti vähän vilkuilla Linnanjuhliakin.

Itsenäisyyspäivään kuului piparien paistoa ja linnanjuhlien katsomista 🙂

Oman itsenäisyyspäiväni suunnitelma oli olla yksin ja rentoutua. Ja kerrankin tämä suunnitelma myös toteutui! Tuli tarpeeseen. 🙂

Minun itsenäisyyspäivän suunnitelmani oli viettää se ystävien luona syöden hyvin ja katsoen linnan juhlia.

Katsoin linnan juhlia 🙂

Itsenäisyyspäivää tuli vietettyä ihan kotosalla linnan juhlia katsoen.

Katsoin Linnan juhlat ja kuuntelin veteraanien iltahuudon sekä Finlandian. Tein hyvää ruokaa ja olimme koirani kanssa kahdestaan kotona. Muistelin edesmennyttä isääni, hän oli talvisodassa reilun 20 vuoden ikäisenä.

Syötiin hyvää ruokaa ja katsottiin linnan juhlia.

Tein hyvää pastasalaattia ja katsoimme linnan juhlat.

Seurasin juhlintaa Senaatintorilla ja kävin katsomassa illalla ilotulitukset. Kävin myös tanssahtelemassa eräissä juhlissa, tarkoituksena oli kerrankin oikeasti juhlistaa itsenäisyyspäivää.

Tarkoituksena oli mennö vain juhlalounaalle anoppilaan ja sen jälkeen jatkaa opiskelua, mutta päätimme vielä illalla yllättää anopin ja saapua paikalle seuraamaan Linnan Juhlia tortilla-aineksien kanssa. Mitään vahvoja perinteitä ei siis ole, mutta kättelyt tulee nykyisin seurattua ja tuttuja bongailtua sieltä.

Vietettiin Itsenäisyyspäivää rennosti kotona perheen kanssa 🙂

Itsenäisyyspäivä meni töiden merkeissä mutta juhlistimme päivää työkavereiden kanssa kakkukahveilla.

Itsenäisyyspäivänä käytiin paremman puoliskon kanssa avoimien ovien kunniaksi Ateneumissa ihastelemassa taidetta. Oli kyllä sen tungoksen arvoista! Illalla piti sitten juoda lämmintä glögiä, maistella joulutorttuja ja katsoa sivusilmällä linnan juhlia. 🙂

Itsenäisyyspäivää vietin kotona katselemalla tv:stä juhlavastaanottoa presidentinlinnasta.

Perheen kesken päivällinen ja Linnan juhlien pukuloistoa katsellen Fazerin sinistä suklaata samalla maistellessa.

Linnan juhlia katsellen.

Itsenäisyyspäivää vietettiin 5-vuotiasta neitoa juhlistaen, hän kun sattui syntymään tällaisena juhlapäivänä.

Katsoin Linnan juhlia taalla Englannissa netin kautta. 🙂

Itsenäisyyspäivää vietettiin työmatkalla. Käytiin tosin kimpassa syömässä hyvin ja korkattiin pullo kuohuvaa 🙂

Tehtiin hyvää ruokaa ja katsottiin linnanjuhlat.

Vietin itsenäisyyspäivän kotona. Vähän harmitti toisaalta, kun 100-vuotispäivä on vain kerran, mutta olin niin älyttömän väsynyt työharjoittelusta etten jaksanut muuta. Oli ihana rentoutua.

Vietin itsenäisyyspäivää perheen kanssa Linnan juhlia seuraten ja herkkuja napostellen 🙂 seuraavana aamuna oli normaali työpäivä, joten kovin pitkään ja railakkaasti ei voinut juhlia.

Satavuotiasta Suomea juhlistin perheen kanssa ruokaillen ja illalla linnanjuhlia katsellen.

Juhlimme Suomea ystävien kanssa hyvän naposteltavan ja linnanjuhlien ääressä 🙂

Mielelläni olisin katsellut linnanjuhlia Suomi 100-tunnelmissa tai käynyt vaikka sankarihaudoilla täällä Lappeerannassa, mutta ikävä myöntää että kouluhommiinhan se päivä kului. Kun dedikset meinaa paukkua, ei ole vaihtoehtoja :/ Itsenäisyyspäivä oli kyllä ajatuksissani ja siitä iloitsin ♥

Kilisteltiin lasilliset skumppaa kaverin kanssa ja katsottiin vähän linnanjuhlia.

En juhlistanut itsenäisyyspäivää sen kummemmin.

Kummipojan synttäreillä toisella paikkakunnalla

Emme juhlineet mitenkää erityisesti, söimme hyvää ruokaa ja nautimme miehen kanssa toistemme seurasta

Juhlin Suomea skumpalla ja herkkuruoalla 🙂

Itsenäisyyspäivä meni pääasiassa levätessä

Itsenäisyyspäivä meni tunnelmoidessa ja lähinnä telkkariin liimautuneena,oli ihana seurata juhlahumua ♡_♡

Hietaniemen hautausmaalla käytiin ja muutoin oltiin ihan vaan rennosti kotosalla.

Juhlistin käymällä pitkällä kävelylenkillä, herkuttelemalla ja katsomalla linnan juhlia! ?

Huomisen suunitelmat ovat ainakin käydä koulussa ja illalla vietetään perhen kanssa leffailta ?

Kotona juhlin, hyvää ruokaa ja skumppaa:)

Päivän olin töissä, ilta kotona. Ja en katsonut linnan juhlia, en koskaan katso.

Kävimme Kaaren prismassa kakkukahveilla ja illalla silittämättä alpakoita 🙂

Itsenäisyyspäivänä kävimme äidin synttäreillä joten vähän tuli suomeakin siinä juhlistettua

Ihan kotona oltiin, ruuan laiton ja tv:sta tulevan juhlinnan kera.

Kävimme katsomassa täällä Kuopiossa paraatin, josta en tosin nähnyt mitään valtavan ihmismäärän takia. 😀

Itsenäisyyspäivänä kävimme Kalevankankaan hautausmaalla katsomassa kunniavartiota, kun kerran asumme nykyään Tampereella ja paikka oli erittäin lyhyen kävelymatkan päässä. Tehtiin hyvää ruokaa, jälkkäriksi oli oreojuustokakkua sekä tietenkin viiniä! Illalla katsottiin linnan juhlat.

Itsenäisyyspäivänä kävin katsomaan Aku Louhimiehen Tuntemattoman.
Vaikuttava.

Automatka kokopäivän isovanhempien luokse

Itsenäisyyspäivää juhlistin kotona puolison kanssa syöden hyvin ja katsoen linnan juhlia.

Itsenäisyyspäivänä valmistimme juhla-aterian ja illalla linnan juhlat.

En juhlistanut itsenäisyyspäivää vaan olin töissä, mutta tsekkailin linnanjuhlien pukukoosteet jälkikäteen ja söin vähän juhlavammin.

Katsoin linnan juhlia ja saunottiin. Ei mitään erityisempää ollut.

Katsoimme linnanjuhlia ?

Villasukkapäivä, joulukorttien kirjoittamista.

Menimme poikaystäväni kanssa vanhemmilleni syömään, illalla katsottiin linnan juhlia ja herkuteltiin juustoilla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *