Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 5: kosteuden lukitseminen + arvonta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Luukut vaihtuvat. Tuntuu jo nyt häkellyttävältä, että olemme 5. luukussa. Ihan kohta minä julkaisen sitä viimeistä, eli 25. luukkua. Sinne asti tällä kertaa Glitz & Glamin joulukalenteria availlaan. Tänä vuonna Glitz & Glamin joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Luukkujen sisältö ja postauksien aiheet tulevat elevenin kosmetiikkajoulukalenterin mukaan. Jokapäiväisen arvonnan palkinnot mukailevat päivän luukun aihetta.

5. luukku

Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) oli viidennessä luukussa. Eilisestä luukusta tuli Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist). Tämä on eleveniltä järkevää, että on kaksi Sensain tuotetta ja peräkkäisistä luukuista. Eilisessä postauksessa kerroin Sensain kaksoisrutiinista, jossa puhdistus, kosteutus ja levitys tehdään kaksoismenetelmällä. On siis järkevää, että Sensain tuotteita tulee ainakin kaksi, jotta rutiinia pääsee osaksi toteuttamaan ja pääsee osittain aasialaisen ihonhoidon ytimeen.

Kuten eilen kerroin, niin Sensai ei ole eleven.fin valikoimassa (vielä ainakaan), mutta se löytyy eleven.sen valikoimasta. Tätä elevenin kosmetiikkakalenteria on myyty muuallakin kuin Suomessa, joten tästä syystä sisällöstä löytyy myös Sensai. Jos joku sattuu asiaa ihmettelemään, niin tässä syy.

Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) on mukavan notkeaa. Koostumus muistuttaa puhdistusmaitoa, jonka voi osakseen jo päätellä nimestä ”Emulsion”. Kun iholle on imeytetty hoitovesi, on aika lukita kosteus. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihonhoidon yksi tärkeistä jutuista on kosteuttaa ja lukita kosteus. Tämä asia valkeni minulle muutamia vuosia sitten. En ymmärtänyt seerumien ideaa loppujen lopuksi, enkä minkään nestemäisemmässä olomuodossa olevan tuotteen. Kun iho kuivui, vaihdoin vain rasvaisempaan tuotteeseen. Uskon, että moni muukin on tehnyt tai tekee näin. Loppujen lopuksi kasvovoiteen idea on suojata. Onhan niissäkin kosteuttavia ainesosia, mutta kosteuttavuus ei yllä samalle tasolle vesimäisemmän koostumuksen tuotteen kanssa. Mutta se hoitovesi, kosteusbuusteri tai seerumi ei yksinään riitä, jos iho kärsii herkästi kosteusköyhyydestä. Kosteus haihtuu. Kaikki tietävät miten pestyt vaatteet kuivuvat – kosteus haihtuu niistä. Sama ihossakin. Siksi kosteus pitää ”lukita” ihoon. Tämä tehdään voiteen tai kasvoöljyn avulla. Rasvat ja öljyt ovat hyviä lukitsijoita, mutta myös silikoni on tässä hyvin toimiva ainesosa. Rasvoittuvan ihon tuotteissa ei ole niin paljon rasvoja ja öljyjä, mutta niissä aika usein lukitsijana toimivat silikonit.

Kun iholle käytetään hoitovesiä ja/tai seerumeja, sen kasvovoiteen ei välttämättä tarvitse olla yhtä täyteläinen kuin aikaisemmin käyttämäsi. Tämä tietty riippuu ihotyypistä. Itse ainakin olen huomannut, että mitä enemmän käytän kosteustuotteita voiteen alla, sitä keveämmällä voiteella pärjään. Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) on maitomaiseksi tuotteeksi uskomattoman täyteläinen sekä riittoisa. Aluksi sitä annostelee vähän turhankin paljon – vähempikin riittää.

Tämä parivaljakko on mielestäni loistava juttu elevenin kalenterin sisällössä. Eli ensin kosteus ja sen päälle lukitus! Oli tuotteesi mitä merkkiä tahansa, tämä kannattaa ottaa rutiiniksi, jos se ei ole jo. Varsinkin jo ikääntyneille. Kosteus haihtuu ihosta nopeammin, joten kosteutta ihoon ja sitten sen lukitus täyteläisellä voiteella.

Koska Sensai ei ole eleven.fi* -verkkokaupan, eli Suomen elevenin valikoimassa, arvonnassa on 40 euron lahjakortti. Voittaja pääsee tällä shoppailemaan mieleisiä tuotteita heidän verkkokaupasta.

Lahjakorttiarvonnan ohjeet ovat seuraavat: 

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä suunnitelmia huomiselle? Juhlistatko 100-vuotiasta Suomea?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59.

Itselläni on vieläkin ihan auki, että miten sitä 100-vuotiasta Suomea juhlistaisi? Ehkä sitä voisi tehdä parempaa ruokaa perheelle ja nautiskella viiniä Linnan juhlia katsellessa. Päivällä menen toki juhliin, sillä esikoiseni koululla on itsenäisyyspäivänjuhlat. Joulujuhlaa ei tänä vuonna sitten ole. Lapseni on mukana näytelmässä ja hänellä on laulussa soolo-osuus. Nappaan parit nenäliinat mukaan, sillä herkkänä ja liikuttuvana ihmisenä, itken aivan varmasti.

Olethan jo osallistunut ensimmäisen, toisen ja kolmannen luukun arvontaan. Tänään päättyy osallistumisaika kolmen ensimmäisen luukun arvontaan.

Palataan jälleen huomenna!

P.s. Jos 1. luukusta löytynyt Swiss Clinic kiinnostaa merkkinä, niin tänään Swiss Clinic on -20%! Tässä* linkki merkin tuotevalikoimaan.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X