Havaintoja parisuhteesta

”Isä pesee lasten hiukset väärällä shampoolla”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Miten joku äiti voi olla niin julma, että riistää lapselta toisen vanhemman!? Väittää olevansa hyvä äiti!! Yhtä tällaista olen vierestä seurannut vuosia. Kuinka voi olla, että vielä vuonna 2024 suomen laki voi olla niin epäreilu ja puolueellinen näissä tilanteissa.

Tiedän ja ymmärrä, että on olemassa paljon etävanhempia (yleensä isiä), jotka eivät välttämättä osaansa hoida. Pitäisi kuitenkin olla puolueeton laki olemassa sellaisessa tilanteessa, missä etävanhempi haluaa ottaa vastuun lapsistaan tasavertaisesti. Ei tulisi olla mitään ”koska äiti niin sanoo” kriteereitä, vaan faktoja, jotka jotka todellisuudessa puoltavat sitä, että lapsella on kaksi huolehtivaa vanhempaa.

Äidin mielipide ex miehestään tulisi viranomaisten pystyä erottamaan paremmin siitä, mitä henkilö on isänä. Meillä äiti vauhkosi oikeudessa, että isä pesee lasten hiukset väärällä shampoolla tai, että isä ei osaa letittää hiuksia, mistä lapset kärsivät! Tähän piti käyttää monta tuhatta yhteiskunnan varoja(luonnollisesti yhteiskunta maksaa tällasten itsekkäiden äitien oikeuskulut) , että oikeudessa lopulta tehtiin päätös!

Taistelu jatkuu vuodesta toiseen oikeuden päätöksistä huolimatta. Sosiaalityöntekijät ja oikeus on katsonut isän hyväksi isäksi lapselleen, mutta ex rouva jatkaa tuhoaan ja Suomen paska järjestelmä vielä sallii sen! Exä totesi totesi ”because I can, aion jatkaa sun murtamista hamaan tappiin saakka”. Kukaan ei puutu exän käyttämään henkiseen väkivaltaan ex miestään tai saatikka lapsiaan(joita manipuloi raa’alla tavalla) kohtaan.

Mutta usko tulevaan pysyy ja taistelu jatkuu. Sitä päivää odotellessa, kun totuus kaikille näkee päivänvalon.”

X