Havaintoja parisuhteesta

Kuinka vaikea nainen vietellään?

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Uusintateksti.

Silmiini osui iltapäivälehden rakkaus ja seksi-osion päivän kymmenen luetuinta artikkelia. Ne herättivät kovin suurta kiinnostusta minussa, joten on pakko tarttua niihin. Tässä muutamia luetuimpia otsikoita, joihin haluan antaa oman panokseni.

1. Väestöliiton asiantuntija: ”Naiset väheksyvät miehiä”

Viikolla on aiheuttanut suurta keskustelua väestöliiton parisuhdekeskuksen johtajan Heli Vaarasen kirjoitus siitä, kuinka parisuhteissa nykyään miestä väheksytään armottomasti. Monen naisen arvoasteikossa oma mies on juuri ja juuri kymmenen joukossa. Tähän voi suhtautua monella tavalla, mutta onko se nyt niin huono sijoitus, jos miehenä pääsee kuitenkin kymmenen sakkiin. Maailmassa on niin mahdottoman paljon kiinnostuksen kohteita ja jos niiden joukossa on top kymmenessä, niin kyllä minä pidän sitä hyvänä saavutuksena.

Vähän niin kuin tenniksessä. Jarkko Nieminen pääsi parhaimmillaan jo hyvin lähelle kymmenen parhaan pelaajan listaa ja sitä voi pitää mahtavana saavutuksena, ajatellen kuinka suosittu laji tennis maailmalla on. En minäkään ole parisuhteissani aina listan kärkipaikkaa pidellyt. Veikkaan, että koira, ystävät, olohuoneen lipasto, kännykkä, ipad, monivuotinen ruukkukaktus, Kaalimato ja suklaakonvehtirasia ovat olleet monia kertoja minua edellä. Hyvällä viikolla olen voinut olla listanousussa ja kiilannut itseni ruukkukaktuksen ja lipaston väliin. Ihan huippuviikolla taas käväissyt tunnin pari jopa ykköspaikalla.

Parisuhteessa on hyvä olla tyytyväinen siihen, että keikkuu siellä kärjen tuntumassa. Sillä pääsee jo kohtuullisen mittaiseen parisuhteeseen käsiksi.

2.Neljä usein unohdettua paikkaa, joista naisen kannattaa miestä koskettaa

Kerron tarkoin varjellun salaisuuden. Miehelle riittää, kun häntä koskettaa yhdestä paikasta. Kyllähän te tiedätte. Siihen paikkaan koskettuaan, nainen saa kaiken, mitä nainen ikinä mieheltä haluaakaan, ja sen kosketuksen jälkeen mies haluaa koskettaa kosketuksen antanutta naistaan niin kauniisti ja pitkään, että ympäriltä häviää ihan kaikki muu. Naisen kannattaa koskettaa miestä sieluun, koska sieltä kosketus valuu kuin hunaja suoraan sydämeen ja sen saavutettuaan mies ja nainen voi koskettaa toisaan ihan mistä tahansa.

3.Kuinka vaikea nainen vietellään?

Tähän on helpoin lähestymiskulma. Älkää nyt helvetissä vietelkö vaikeaa naista. Ei hän sen viettelemisen jälkeen yhtään sen helpommaksi muutu. Henkilökohtaisesti kannatan helppojen naisten viettelemistä. Ihan jo oman hyvinvoinnin vuoksi ja onhan se viettely vaivattomampaa. Itse viihdyn enemmän helppojen naisten seurassa kuin vaikeitten naisten.

4.Orgasmi vastaa kahta juustohampurilaista

Tämä herätti syvää hämmennystä, joten asiaa oli kokeiltava. Kävelin hampurilaisravintolaan. Hieman punastuneena jonotin vuoroani. Mietin, että tietääköhän myyjä asiasta, että hämmentyykö, kun tilaan tummalla radiomainosäänellä kaksi juustohampurilaista. Olin näkevinäni jotain hänen katseessaan ja aivan kuin hänen kosketuksensa olisi viipyillyt hänen palauttaessaan vaihtorahat. Pyysin juustohampurilaiset mukaan, koska onhan se aika avonainen tila heti siinä nautittavaksi.

Kotona himmensin valoja, heitin ruusun terälehtiä sohvalle, avasin itselleni punkkupullon ja stereoihin soimaan ”The best of Barry White”-levyn. Ensimmäisen hampurilaisen syötyäni ei tuntunut miltään. Aloin mutustella hiljaisin leukaliikkein toista, ei mitään kummallista. Pian oli enää viimeinen pala jäljellä. Ainoa mitä tunsin, että olin aivan hirvittävän täynnä ja turvonnut. Ehkä ihan lopussa tulee totaalinen räjähdys. Mitään ei tapahtunut. Ruusun terälehdet olivat tippuneet matolle ja Barry Whiten levy alkoi pomppia. Rintakarvoihini oli valunut valkosipulimajoneesia. Tunsin itseni erittäin petetyksi.

5.Miten uskallan seksisuhteeseen uuden kumppanin kanssa?

Humalassa. Pienimuotoinen turvahumala on oiva tapa aloittaa seksisuhde uuden kumppanin kanssa ja tottavieköön, niinhän se usein alkaakin. Mielellään vielä sellainen tanakka känni, jossa aamulla voi kysyä uudelta seksikumppaniltaan, että olinko hyvä. Sehän on sinänsä turha kysymys, sillä kukapa ei olisi hyvä seksissä aamuyöllä neljän aikaan kahden ja puolen promillen humalassa. Se on juuri sellaista tajunnanräjäyttävää rietastelua, että siihen ei edes kuusi juustohampurilaista vedä vertoja.

Noin. Olkoon elämä yhtä juustohampurilaista, mutta muistakaa, että tie sinne vie miehen sielun kautta.

X