Havaintoja parisuhteesta

”Olen 46 ja en tiedä haluanko enää koskaan seksiä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Ensimmäinen kerta oli outo. Ylipainoinen mies oli hotellissa päälläni käsiensä varassa koska hänen mahansa oli niin suuri ettei muuten olisi onnistunut. Homma kesti kauan.

Mutta annoin toisen mahdollisuuden. Sen jälkeen seksiä piti saada joka päivä. Hän piti kirjaa kerroista. 200 meni rikki, nyt pitää saada toiset 200.

Alusta asti hän vonkasi ”kakkoseen”. Itselleni tämä ei ole vaihtoehto (sulkijalihas vaurioitunut) mutta sitä hän ei hyväksynyt vaan vuosia koitti kiristää milloin milläkin. Muutkin on antaneet, se on parasta, miksi oot niin pihtari. Öisin hänen elimensä ”vahingossa” hakeutui yrittämään ja kun kielsin, alkoi huuto.

Olisi myös pitänyt pissata hänen päälleen, kuumaa tammankusta, kuten hän asian muotoili. Ja kovaan ääneen tietenkin, lasten ollessa kotona. Limainen huora ei vittuaan pese, päivän vittu sen olla pitää (tätä hän toisteli vähän väliä ja suorastaan nautti kun jouduin anelemaan että puhuisi hiljempaa etteivät lapset kuule).

Synnytysten jälkeen seksiä piti saada heti seuraavana päivänä. Jalosti hän antoi synnytyspäivän toipumisaikaa ja ”suostui” panemaan vaikka oli jälkivuotoa.

Seksi oli sitä että hän halusi ja jos en antanut niin rangaistukseksi hän herätti lapset. Tahallaan huutamalla. Ja huusi kovaa että eikö täällä saa kiimapillua. Teinien huoneisiin kuului varmasti. Ja kun koitin nukuttaa pelästyneitä lapsia uudelleen, hän veti käteensä kuin ei mitään. Muistan sen litisevän äänen kun hän tyydytti itseään, toisteli että kato nyt vittu mihin sä mut ajat.

Seksin jälkeen hän halusi aina heti lisää. Kunnon uroshan pystyy monta kertaa peräjälkeen. Yksi kerta kesti vähintään tunnin. Ja olinhan ”kiimassa”. Kiimassa olin hänen mielestään aina ja silloin ”tarvitsin munaa”. Ei väliä mitä itse olin mieltä. Puhu tuhmia mulle, puhu rivoja huora… pääni löi tyhjää ja halusin vaan paeta.

Kun meillä oli vieraita, hän halusi vessaan naimaan. Etten vaan vilkuilisi muita. Vaikka vieraat olivat sukulaisia ja naisia.

Seksin jälkeen hän pyyhki itsensä lakanoihin. Minähän ne aina vaihdoin. Ja alkoi nukkumaan kuorsaten kovaäänisesti.
En voinut käyttää ehkäisypillereitä kun imetin. Minipillerit eivät sopineet. Hän koitti aina tulla sisääni, ”heittää mällit”, ja jätti välillä kondomin salaa laittamatta, kun ”ei jaksa leikkiä kumin kanssa”.

Öisin suihkussa kaivoin sisältäni siemennestettä, vaikka mies väitti ettei se sitä ollut. Tulin kuitenkin raskaaksi.

Se kuitenkin sinetöi päätökseni lähtemisestä. Muutin pois ennen vauvan syntymää ja vaikka olen 46v ja ollut jo kaksi vuotta ilman seksiä, olen nyt onnellisempi kuin koskaan. En tiedä haluanko enää seksiä.”

Lue myös

X