Havaintoja parisuhteesta

”Olla yhdessä lasten vuoksi vaikka suhde on paska on yksi suurimmista idiotismeista mitä on olemassa”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Olla yhdessä lasten vuoksi vaikka suhde on paska on yksi suurimmistä idiotismeista mitä on olemassa. Se on mielestäni (lähes) rikollista! Lapset ovat käsittämättömän välkkyjä ja herkkiä aistimaan vanhempiensa olotiloja ja tällä oman kilven kiillottamisella lasten edun nimessä teet heille peruuttamatonta haittaa ja aiheutat vakavia traumoja!

Tietenkään en tarkoita että ekan riidan jälkeen pitäisi erota, mutta jos paska parisuhdetilanne jatkuu kuukausia puhumattakaan vuosista eikä selkeää kehitystä parempaan ole tapahtunut niin on aika lähteä. Mitä pikemmin sen parempi!

Tässäkin blogissa ovat nämä lapset, joiden vanhemmat pysyivät yhdessä ”lapsen edun vuoksi”, kertoneet kuinka vanhempien ero oli parasta mitä heille on tapahtunut ja ainoa ongelma siinä oli että se tapahtui vuosikausia liian myöhään. Rohkenen väittää että valtaosa ”lasten vuoksi” yhdessä pysyvistä ei vaan kestä sitä häpeää, pettymystä, tunnetta epäonnistumisesta tai taloudellisen tilanteen heikkenemistä ja lapset ovat tosi näppärä tekosyy!

Lapset pärjää tosi vähällä, kunhan saa rakkautta, läheisyyttä ja todellista läsnäoloa vanhemmilta niin niillä ei ole mitään hätää. Mutta vanhempien lienee vaikeaa edes hetkeksi luopua viimeisimmästä iPhonesta, merkkivaatteista, uusista autoista ja etelän lomista, todellisen lasten edun nimissä!

Yököttää tällainen jeesustelu ja kaksinaismoralismi!!”

X