Havaintoja parisuhteesta

”Seksilelut eivät ole välttämättä vain hauska lisä vaan joillekin oikeasti ainoa tapa harrastaa seksiä”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

 

”Halusin laittaa  vielä näkökulman julkaisemaasi seksilelujuttuun. Todella ikävää, että monet näkevät vieläkin seksilelut jotenkin syntisinä ja että naisten seksilelut mukamas tekevät miehet hyödyttömiksi. Kun joillekin ne ”syntiset” lelut ovat ainoa tapa harrastaa seksiä.

Itselläni oli lähes 1,5 vuoden ajan tila, jonka vuoksi en voinut harrastaa puolisoni kanssa seksiä perinteisesti, koska se aiheutti niin voimakkaita kiputiloja. Lopulta aloin pelkäämään seksin harrastamista ja vetäydyin kuoreeni. Lääkärissä ravattiin ja syitä kivuille ei löydetty. Oli pakko keksiä jotain muuta. Ja ne olivat seksilelut, jotka pelastivat minun ja puolisoni välisen seksuaalisen kanssakäymisen tuona aikana. Harrastimme niiden avulla seksiä, vaikkei ”perinteisesti” sitä voitukaan tehdä ja tämä oli molemmin puolin hyvinkin tyydyttävää ja myös virkistävää. Lopulta kuitenkin kipujeni syy saatiin selville ja ne saatiin hoidettua ja vaikka nykyään pystymme harrastamaan seksiä, seksilelut ovat jääneet tuomaan lisäpotkua makkariin.

Pointtini oli se, että toivoisin, että ihmiset ajattelisivat laajemmin. Seksilelut eivät ole välttämättä vain hauska lisä vaan joillekin oikeasti ainoa tapa harrastaa seksiä. Ja kuinka upeaa onkaan, että tähänkin on nykypäivänä apuvälineitä eikä tarvitse haudata ongelmien vuoksi omia seksuaalisia tarpeitaan! Paljon puhutaan myös siitä, että miehillä voi olla ongelmia seksin harrastamisen kanssa, mutta niitä ongelmia voi olla myös naisilla.”

X