Havaintoja parisuhteesta

Sinä olet sinuna juuri sellainen jonka kanssa haluan rakastaa hetki kerrallaan kohti ikuisuutta

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Sinä olet veden lapsi. Sinä olet taivaanrannan violetti värisävy juuri ennen auringonnousua. Sinä olet elokuisen netsämaiseman maistuvin mustikka. Sinä olet juhannuksena kukkivan Vanamon kantaja.

Tässä on minun parisuhdehistoriani. Sanon hänelle. Näetkö että pisin suhteeni on kymmenen vuotta pitkä. Se on mielestäni paljon. Tai se on jotain. Voi se olla vähänkin. Ei kai rakkautta vuosista lasketa vaan yhteisestä halusta rakastaa kohti seuraavaa herättyä aamua. Yksi päivä kerrallaan kohti ikuisuutta, sillä ikuisuus voi olla rakkauden tavoite. Se on ideaali jatkuvuudesta. Rakkaus jatkuu rakastamisella.

Me rakastamme tässä hetkessä. Jokaisessa hetkessä joka pitää meitä toisiamme lähellä.

Sinussa on helppo rakastaa. Sinä annat sille tilan. Kun olemme yhdessä se tila täyttyy yhteisistä kosketuksista ja pehmeyden luomasta turvasta. Jos me tipumme niin me tipumme toistemme pehmeyteen. Pehmeys syntyy ymmärryksestä. Sinä ymmärrät minua. Sinä ymmärrät rakastaa niinkin, että annat minulle sen minun tarvitseman tilan. Ne illat kun en halua kenenkään muun kuin itseni tarvitsevan minua. Minä annan sen saman sinulle. Sillä me emme halua tukehduttaa toisiamme. Me haluamme ilmaa rakkautemme välille.

Koska silloin, kun me olemme fyysisesti yhtä, yhdessä, niin me olemme yhteinen syli. Me olemme niin lähellä toisiamme kuin pääsemme. Me olemme maalanneet toisiimme tuhansia kosketuksia ja huulemme ovat merkityt loputtomilla suudelmilla. Me täytämme tilan toisistamme. Sinä siinä minun kosketuksen päässä ja yhteinen aamupala sänkyyn. Sinä annat luvan sinulle ja minä otan.

Siinä se tärkein meidän välissä. Minä puhun turvasta. Me olemme luoneet turvattomuden keskelle turvan. Minä uskallan sanoa pelkäämättä tulevani hylätyksi. Minä uskallan rakastaa rajoittamatta itseäni tai sinua. Minä en halua rikkoa sitä mitä olen saanut rakennetuksi. Minä en enää pelkää. Katso sitä minun parisuhdeceeveetäni. Huomaatko kuinka minä olen pelännyt. Olen pelännyt niin paljon, että minulle tuntemattomat ihmiset puhuvat ilkeiden ihmisten alustoilla minusta todella rumasti. Sinä olet varmaan saanut osasi. Siellä sinä olet sekaisin ja hullu, koska haluat rakastaa minua.

Sinä haluat. Minäkin haluan. Olen aina halunnut rakastaa ja rakastanutkin. Sulkenut syliin ihmisen ja laskenut vapaaksi. Kun laskee vapaaksi ei tarvitse enää pelätä. En halua enää pelätä. Sinun kanssasi olen lakannut pelkäämästä. Olen löytänyt itsestäni turvan ja sinä ruokit turvaani, koska sinä olet ymmärtävä syli.

Sinä olet paljon muutakin. Sinun herkkyytesi vierii kyyneleitä elokuvasalin istuimille. Minä rakastan kyyneleitäsi joita sinä et pidättele. Eihän mitään tunnetta saa kahlita. Tunne saa olla vapaa niin kuin me olemme toisissamme, sillä ilman vapautta ei olisi rakkautta. Ne ovat sama asia. Sinun herkkyytesi antaa minullekin luvan. Minä en osaa peittää tunteita. Sinun kanssasi minun ei tarvitse edes yrittää.

Minä en voi luvata sinulle prameita kulisseja. Minä en omista muuta kuin tämän elämäni. Tämän rakkauteni ja nämä sanani. Sinä et saa minulta timantteja ja risteilyjä Karibian taivaan alla. Minä en voi luvata sinulle ikuisuutta. Koska kukaan ei voi. Minä en anna sinulle taloudellista selkänojaa. En voi luvata edes olla se vakaa kallio joka ottaa maailman kaikki tuskat vastaan, sillä minä saatan välillä kaatua itsekin.

Sinä tiedät tämän kaiken. Olen kertonut, koska en enää pelkää.

Minä voin luvata sinulle päivä kerrallaan kohti ikuisutta. Voin luvata sinulle kuutamouinteja laskevan auringon alla. Voin luvata sinulle olla hetkessä kiinni. Voin luvata sinulle pieniä suuria seikkailuja. Minä voin luvata sinulle aamupaloja suoraan sänkyyn. Voin luvata suudelmia taloyhtiöni pihassa, kun tulen sinua vastaan. Voin luvata kainalopaikan, kun sinua väsyttää. Voin luvata auttavan käteni mitä apua ikinä tarvitsekaan. Voin luvata sinulle vapauden olla juuri sellainen kuin sinä olet.

Sinä olet sinuna juuri sellainen jonka kanssa haluan matkustaa päivä kerrallaan kohti ikuisuutta mikä se matka ikuisuuteen sitten onkaan. Eikä sinun tarvitse luvata minulle mitään muuta kuin rakkautesi. Kaikki muu on lopulta jopa liikaa.

Sinä olet veden lapsi. Pian me seisomme toistemme lähellä kesäisen kuutamoyön laiturilla. Aamuun on vielä aikaa, mutta se tulee violetin värisenä.

Me olemme tässä ja tässä on hyvä.

X