Havaintoja parisuhteesta

”Sulla kestää kuitenkin niin kauan laueta”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Olin suhteessa, jossa olin ollut 16-vuotiaasta asti. Peruskaava: naimisiin, kaksi lasta, yhteinen asuntolaina. Seksiäkin oli, joten luulin että minulla on kaikki mihin elämässä voi yltää.

Se että seksiä on viikoittain, ei kerro siitä että asiat on hyvin. Seksi tapahtui pimeässä hiljaa peiton alla. Mies laukesi ja käänsi kylkeä, vaihtoehtoisesti kosketti minua ja totesi että on aikainen herätys ”sulla kestää kuitenkin niin kauan laueta.”

Niin minulla kestikin. Vuosien aikana sain tuntea olevani jotenkin outo halujeni kanssa. Mietin kuuluuko naisen fantasioida näin paljon, miettiä seksiä tai masturboida? Kun ehdotin miehelleni jotain uutta sänkyyn, se torpattiin ja jälleen pohdin onko minussa jotain vikaa.

Haaveilin peppuseksistä ja sanoin siitä jopa äänen toiselle, mutta mies vain kauhistui ajatuksesta. En ehdotellut lopulta enää mitään.

Ajauduin salasuhteeseen. Laitoinkin sinulle siitä joskus viestin. Rakastuin mieheen koko sydämelläni. Sain seksiä, jollaista kuvittelin ettei ole olemassakaan. Hän toteutti jokaisen fantasiani. Minulla oli tunne, että olen toisen käsissä täysin turvassa. Niin turvassa, että toiselle voi sanoa ”saat tehdä minulle mitä vaan.”

Minun tulemisellani oli väliä, ihan sama kuinka kauan siinä kesti. Hän vain jatkoi niin kauan kunnes tulin samalla sessiolla kerran.. toisen.. ja kolmannen. Ei ollut kiire.

Minulle valkeni, että tämä mies nauttii kun saa minut tärisemään ja itkemään nautinnosta – nautti minun tyydyttämisestäni. Salasuhde johti siihen, että otin avioeron ja muutin pois. Olin se itsekäs nainen, jolle ei riittänyt kulissit, rakkauden kuoret ilman mitään tunnetta.

Meni kaksi kuukautta, niin mies erosi myös vaimostaan. Kävi ilmi, ettei heillä ollut seksiä tai läheisyyttä enää viiteen vuoteen ja mies oli tyytynyt tilanteeseen kunnes tapasi minut.

Nyt me olemme tuon salarakkaan kanssa yhdessä. Edelleen, vuosia myöhemmin koen että rakkauden lisäksi seksi on meidän suhteemme liima. Sitä on paljon, puhumme siitä myös paljon ja halut ovat edelleen kovat vaikka mies on minua vanhempi.

Mielestäni jokainen parisuhde rakentuu ja tulisikin rakentua paljon seksin ja kosketuksen ympärille, mikä muuten erottaa parisuhteen kaverisuhteesta?

Toki ymmärrän jos on sovittu järjestely, jossa seksiä voi hakea sitten muualta.

Seksi vain on täysin ala-arvostettua ja käsitys seksistä pitäisi saada tälle vuosituhannelle. Molemmilla on oikeus nautintoon, molempien orgasmi, toiveet ja fantasiat ovat tasavertaiset. Nainen voi masturboida ja katsoa pornoa ilman että siinä on mitään outoa.

Miten ihmeessä kukaan voi elää seksittömässä suhteessa, jos haluja kuitenkin on? Lähtekää sellaisesta hyvät ihmiset.

Tuolla on ihmisiä joiden kanssa halut voi kohdata. Seksittömyys on rakkauden väärinkäyttöä. Ihminen kuihtuu ja masentuu ilman kosketusta.”

Lue myös

X