Havaintoja parisuhteesta

”Kuolisi pois, olisi lapsillaankin parempi elämä.”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Haluan tuoda esille ilmiön, joka sosiaalisessa mediassa elää. Kriiittisyys on hieno taito ihmisessä. Maailma olisi tylsä jos kaikki ihmiset olisivat asioista samaa mieltä. Siinä vaiheessa, kun kommentointi alkaa mennä ihmisen kuoleman toivomiseksi ja ulkonäköön puuttuvaksi, niin kriittisyys muuttuu kiusaamiseksi. Ja sen tekevät ihmiset, jotka kyseenalaistavat toisten ihmisten moraalia. Tässä blogiini perään tulleita ei-julkaistuja kommentteja. Kommentteja myös lehtien palstoilta ja eritoten Vauva.fi -sivustolta.

 

”Juu. Ja Joopa-Joo. Ja lälläti-lällää. Mä en ymmärrä yhtään sun tarvetta olla jatkuvasti rakastettu. Olet kuin pieni poika, joka onkin mustasukkainen omalle lapselleen, kun jää tissiä vaille. Itse olen 50-vuotias nainen enkä ole koskaan vaatinut puolisoltani mitään.”

 

”Lopeta rakkaus-sanan väärinkäyttö. Lue Raamatusta ja opi mitä rakkaus on. Toivottavasti kaikki on sen arvoista, että et näe lapsesi ensimmäisiä askeleita tai ole paikalla kuulemassa ensimmäisiä sanoja. Toivottavasti kaikki on sen arvoista, että lapsia sopii riepotella paikasta paikkaan. Sitä niittää, mitä kylvää. Sinä tulet kuolemaan synnissä.”

 

”Valitettavasti nähnyt näitä onnettomia ipanoita, joilta puuttuu isä, kuten muilta kavereilta. Nuo ipanat eivät anna sitä ikinä isilleen anteeksi. Turha jauhaa sopaa, että me yhdessä, jos et kerran kotona asu. Narut poikki tuollaisilta, ettei tarvitse tehdä onnettomia lapsia. He eivät sitä ansaitse.  Kehtaat sitten vielä kirjoitella parisuhdeblogia.”

 

”Toivottavasti olet onnellinen etäisänä ja toivottavasti lapsesi äiti löytää epäitsekkään, miehennäköisen ihmisen rinnalleen. Säälin lapsiasi jos joutuvat olemaan kanssasi.”

 

”Olin jo varma, että tulit vaan kaapista ulos, sen ois voinu ymmärtää, että ois joutunu teeskentelemään jotain muuta kun mitä oikeasti on. Nyt sä oot vaan täysin munaton pelle. Aikamoinen sikapaska oot, et pysty arjessa elämään lastesi kanssa. Mikä isä sellainen on, joka ei siihen kykene? Pelkkä luuseripaskiainen. Aika törkeetä tehdä vain sitä, mikä itsestä tuntuu hyvältä, toivottavasti jäät ihan yksin loppujenlopuksi, typerä tosiaankin homon näköinen pelle. Jos olet ns. tulossa kaapista, se kannattaisi varmaan tehdä. Seksuaalinen suuntautuneisuus on niin iso asia, että sitä ei kannata piilottaa itseltään koko ikäänsä. Veikkaan että homon näköisellä minkkisellä ei ole edes penistä.”

 

”Toivottavasti lähellä olevat ihmiset älyäisivät kadota, koska olet paha ja moraaliton ihminen. Oikeastaan kuolemasi voisi olla pelastus monille. Jumalan edessä teot punnitaan.”

 

”Sinä et varmaan saa tulevaisuudessa olla oman lapsesi kanssa, koska vieraannut hänestä valintojesi seurauksena. Minkkinen on ulkoisesti ruma tyttöihminen, joka liikkuu kuin homo ruotsinlaivalla. Ethän sä siellä omassa minä-minusta-minuun -kuplassasi näe kuin tärkeän oman Itsen. Nyt hetkellisesti ehkä jonkun toisen, mutta sen verran mä toivon ettet enää lisääntyisi. Kun sulta ei toi isähomma oikein suju. Isän pääasiallinen tehtävä on olla läsnä, ei vaan lisääntyä.”

 

”Anteeks vaan jo etukäteen, mutta TV-ohjelman aikaansaama ajatus: traumatisoitunut sössäävä neiti, tule ulos kaapistasi jo. Toivottavasti Minkkinen jätetään vielä monta kertaa. Sami Minkkinen on säälittävä Spede. Aknepoika on varmaan ihan sekaisin kun joku on vihdoin kiinnostunut hänestä. Itkeekö peniksen silmäsi kyyneleitä? Millä ihmeen ”lihaksilla” tämäkin kuminaama antaa omilla näytöillään parisuhdevinkkejä muille? Minkkinen voisi pikku hiljaa kadota takavasemmalla ja median lopettaa näiden juttujen tekemisen tästä puuruuvista.”

 

”Mies on ryhditön vetelys, joka jättää jälkeensä isättömiä lapsia. Ryhdistäydy. Ole M I E S , älä tunnevammainen hippi.  Pippelin olemassaolosta EI TODISTEITA, joten sami on pelkkä kyrvätön itkeskelevä läski masumies. Kunhan arvon parisuhde-bloggaaja herää rakkaus-hötöstään niin elämä näyttää toivottavasti selkeämmältä. Nyt bloggari on niin feminiininen pukeutumista myöden että pieni miehistyminen olisi paikallaan.”

 

”Pakenet pahan olon tunnetta, etkä tajua että se ei lähde sisimmästi vaikka olet rakastunut. Paha olosi palaa, kun parisuhteen alkuhuuma haihtuu. Syy ei ole huonossa parisuhteessa, vaan omassa mielenterveydessäsi. Miksi tuollaisten mulkkuedellä kulkevien narsistien annetaan lisääntyä. Niin toivoisi että hän joutuisi onnettomuuteen, jossa edes kyky lisääntyä lähtisi. Sukunsa sietäisi sammua.”

 

”Kuolisi pois, olisi lapsillaankin parempi elämä.”

 

 

 

 

X