Havaintoja parisuhteesta

”Vaikeuksien kautta voittoon”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Olin 12v, kun päätin päästä neitsyydestä eroon. Laivalta löytyi yli 40 halukas avioitunut mies. Muistan banaanikondomin maun suussani. Hänen painonsa päälläni. Yli 30 vuoden jälkeen.

En harrasta seksiä kännissä.

Eksäni kanssa meillä ei ollut muuta yhteistä kuin seksi. Se seksi oli suutelematonta, ilman läheisyyttä. Rajua, koko kehon käyttöä, antautumista toiselle joka tavalla. Laukesin liki joka kerta. Orgasmisuoritusta. Maksimaalista nautintoa. Kaiken kokeilua. Alistumista. Käyttöä. Meillä ei ollut muuta. Seksi oli ainoa läheisyys.

En tiennyt paremmasta, se oli huumaavaa. Ylläpiti minun rakkaustunteitani. Mies käytti seksiä omaan purkuun, sekä tunteiden että laukeamisen. Voimannäyte, joka kesti yli vuosikymmenen. Eropyyntö tuli yllättäen, minulle. Lopulta ymmärsin, kun kertoi halunneensa painaa tyynyn kasvoilleni nukkuessani. Hän vihasi minua niin paljon.

Uusi rakkaus. Seksivietti. Impotenssi. Kauhea yhtälö. Tiesin mitä valitsin, upean miehen, mutta seksiä? Ehkä toisinaan.

Eksän käsittely jätti jäljet, kropassa oli aiemman kaipuu, joka kesti muutaman vuoden eron jälkeen. Kroppa huusi rajua käsittelyä. Orgasmeja. Tuskaa, joka oli nautintoa. En osannut rakastella. Suudella. Nauttia läheisyydestä. Olla hellä. Olin turhautunut.

Seksiviettini kesti useamman vuoden, vaikka miehellä impotenssi. Ratsastin. Työstin. Otin mitä sain muutamat sekunnit ja se oli vähän, kunnes kuluin. Yritin opettaa miten pidellä minua, mikä miellyttävää. Miten tulen. Vaadin nautintoa. Puhuin. Puhuin. Joskus onnistui. Vanha koira ei oppinut.

Itkin usein tahtomattani sekunteja kestäneen suorituksen jälkeen. Kaipuusta. Täyttymättömyydestä. Halusta tulla. Potenssilääkkeet aiheuttivat epämiellyttäviä sivuoireita.

Koimme kohdunpoiston. Minun halujeni muuttumisen, ailahtelun. Useamman vuoden jälkeen otin puheeksi, vakavasti, viimeisen kerran, mitä minä odotan häneltä. Hänen on opittava. Hän haluaa oppia. Hän on oppinut sanoittamaan ja puhumaan seksistä, edes vähän. Yhteisesti olemme päässeet fyysisten vaikeuksien läpi.

Olen oppinut rakastamisen, hellyyden ja kaikkivoivan yltäkylläisyyden täyttymyksen. Vanha on pyyhkiytynyt pois mielestä. Nyt on parempi. Seksin ja rakastelun lisäksi minulla on minulle täydellinen elämänkumppani. Meillä on vikoja, mutta puhumalla ja vaalimalla toisiamme me kukoistamme. Ja meillä on läheisyys.

Rakkaus.

Lue myös

X