Havaintoja parisuhteesta

”Viisas nainen ymmärtäisi vain antaa”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Elämäni ensimmäinen ja viimeinen Tinderiin liittyvä kokemukseni.

Eron jälkeen liityin Tinderiin. Ystäväni neuvomana. Olin arka Tinderin käyttäjä. En päässyt oikein mukaan sen maailmaan.

Varsin pian pääsin keskustelamaan mukavan oloisen miehen kanssa. Hänkin eronnut, kahden lapsen eroisä. Lähetimme toisillemme viestejä kahden viikon ajan ja lopulta päätimme tavata.

Menimme syömään ja mies oli juuri niin mukava kuin viesteissään viestitti. Tulimme illan aikana hyvin juttuun toistemme kanssa.

Sen jälkeen tein virheen. Päätimme lähteä jatkamaan keskustelujamme hänen kotiinsa. Hän sanoi että on niin paljon vielä juteltavaa, että voisimme juoda yhden lasillisen viiniä ja hän voisi vaikka heittää minut sen jälkeen autollaan kotiin.

Istuttuaan hänen sohvalleen, hän kaatoi minulle lasillisen viiniä. Hänen käytöksensä muuttui täysin. Ilman ennakkovaroitusta hän istuutui aivan minun viereeni ja laittoi käden reidelleni.

Säikähdin ja siirryin kauemmaksi. Hän kysyi hämmentyneenä, että mikä nyt tuli ja että jos lähtee miehen mukaan niin se on jo lupaus jostain enemmästä. Sanoin että en ole luvannut yhtään mitään, jolloin mies suuttui ja alkoi kiroilla. Hän ärjyi vaikeista ja tyhmistä naisista ja että viisas ja itsensä parasta ajatteleva nainen ymmärtäisi vain antaa.

En ole koskaan joutunut pakenemaan yhtään mistään. Hänen luotaan pakenin.

Otin profiilini pois Tinderistä. Olin aloittanut eron jälkeen terapian ja siellä ymmärsin lopulta, että kertoi pahasta läheisriippuvuudesta heti eron jälkeen laittaa ilmoitus seuranhakupalveluun. Aivan kuin viikkokin yksin olisi liikaa.

Tinderistä löytää varmasti kauniita tarinoitakin. Minulle Tinder edustaa saalistajia ja saalistajina toimivat suhteessa jo olevat. Välikäsien kautta kuulin että minunkin deittini oli naimisissa, mutta valehteli vain eronneensa.

Itse olen ilman parisuhdetta, mutta ensimmäisen kerran elämässäni en sellsista edes itselleni halua. Nautin vapaudestani ja siitä vapauttavasta tunteesta, että koko ajan ei tarvitse olla haku päällä.”

Lue myös

X