Horoskooppimerkkien kauneimmat puolet – mikä sinusta tekee viehättävän?
Horoskooppimerkit

Horoskooppimerkkien kauneimmat puolet – mitkä ovat upeimmat piirteesi?

Tekeekö sinusta erityisen hurmaavan suvaitsevaisuus, empaattisuus vai kenties jatkuvat pienet hyvät tekosi? Horoskooppimerkkisi paljastaa kauneimmat puolesi.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Oinas (20.3.–19.4.) näkee ystäviensä sydämiin

Oinaat lähestyvät elämää lapsenomaisella ihmetyksellä ja innostuksella. Heillä on lähes taianomainen kyky nähdä ystäviensä sydämeen ja sieluun. Oinas ei pelkää vaikeista aiheista puhumista ja kysymysten esittämistä. Itsevarma ja hoivaamisesta pitävä oinas on kykenevä kohtaamaan ystävänsä myös haavoittuvimpina hetkinä. Hän on täydellinen lohduttaja.

Härkä (20.4.–20.5.) loihtii hymyn kenen tahansa kasvoille

Mahtavan huumorintajun omaava härkä saa tuotua valonpilkahduksia jopa vaikeiden hetkien keskelle. Hän tietää, miten hymy saadaan ihmisen kuin ihmisen kasvoille. Härkä tuntee ystävänsä perinpohjaisesti ja tietää, miten heistä jokaisen saa räkättämään naurusta.

Kaksoset (21.5.–20.6.) saa ihmiset tuntemaan itsensä erityiseksi

Kaksosilla on mahtava kyky nähdä toisten ihmisten myönteiset piirteet. Lisäksi hänellä on kyky ilmaista havaintonsa. Koska kaksosten kohteliaisuudet ovat aitoja ja rehellisiä, ne saavat ihmiset tuntemaan olonsa erityiseksi. Rakkaimpiensa seurassa kaksoset ei säästele rakkaudentunnustuksiaan. Hän antaa läheistensä jatkuvasti kuulla, kuinka rakkaita ja tärkeitä he ovat.

Rapu (21.6.–22.7.) hyväksyy ihmiset virheineen

Lempeä rapu ei tuomitse ketään. Hän tiedostaa, että hänen ystävänsä tai perheensä eivät ole täydellisiä, mutta hän kuitenkin rakastaa heitä ehdoitta. Eihän hän itsekään ole täydellinen. Tästä syystä rapu on äärimmäisen ymmärtäväinen. Rapu osaa rakastaa ihmisiä myös silloin, kun nämä ovat pahimmillaan. Rapu tietää, että useimmiten ihminen kaipaa rakkautta eniten juuri noina hetkinä.

Leijonan (23.7.–22.8.) positiivinen energia on tarttuvaa

Jokainen leijona pulppuaa positiivista energiaa ja ammentaa sitä myös muille. He ovat myös äärimmäisen luotettavia ja lojaaleita ystävilleen. Leijona on oitis paikalla, jos ystävä ilmoittaa tarvitsevansa häntä. Leijona pysyy uskollisena ystävänä myös vaikeiden aikojen yli.

Neitsyt (23.8.–22.9.) on empaattinen huolehtija

Neitsyt huolehtii asioista ja ihmisistä ympärillään. Neitsyt on äärimmäisen empaattinen ja haluaa aina muiden parasta. Neitsyt ei välttämättä aina osaa ilmaista välittämistään parhaalla mahdollisella tavalla: hän saattaa esimerkiksi kantaa toisesta huolta niin paljon, että ottaa toisen huolet kannettavakseen ja hermostuu. Kuitenkin tämäkin on vain merkki neitsyen pohjattomasta myötätunnosta.

Vaaka (23.9.–22.10.) tietää, miten kohentaa toisten oloa

Vaaka tietää tarkalleen, miten hän saa ystävien ja läheistensä olon paremmaksi. Jos esimerkiksi ystävällä on rankkaa, vaaka saattaa ehdottaa yhteistä kahvihetkeä luonaan tai kävelylenkille lähtemistä yhdessä tuumin. Tällaisilla jatkuvilla pienillä ystävyyden teoilla vaaka osoittaa välittämistään. Vaa’alla on kyky luoda pelkällä olemuksellaan kaikista kohtaamisista mukavia, rauhallisia ja nautinnollisia.

Skorpioni (23.10.–21.11.) antaa jokaisen olla oma itsensä

Skorpionissa kaunista on hänen halunsa perinpohjaiseen tutustumiseen. Skorpioni arvostaa aitoutta, ja hänellä onkin kyky saada ihmiset riisumaan maskinsa. Hän kammoaa teennäisyyttä ja esittämistä. Hän haluaa tutustua kohtaamiinsa ihmisiin syvemmällä kuin ulkokuoren tasolla ja saada selville, keitä ihmiset todella ovat. Hänen seurassaan ihminen todella tuntee olevansa arvostettu omana itsenään.

Jousimies (22.11.–20.12.) on toiveikas ja lojaali

Läheisilleen uskollinen jousimies ei koskaan hylkää rakkaitaan ja lopeta heistä huolehtimista. Lisäksi jousimiehellä on kyky nähdä maailman hyvyys ja sen tarjoamat mahdollisuudet. Jousimiehen toiveikkuus ja optimistisuus saavat hänen kanssaan aika viettävät ihmisetkin näkemään maailman hieman parempana paikkana.

Kauris (21.12.–19.1.) osaa kannustaa ja tukea

Kauriit ovat vastuullisia ja luotettavia sekä lämpimiä ja hoivaavia ihmisiä. Kauris on aina valmis kannustamaan ja tukemaan toisia. Hän on ystävä, joka tarjoutuu sinulle oitis avuksi, mikäli ilmoitat pitäväsi syntymäpäiväjuhlat tai tarvitsevasi muuttoapua.

Vesimies (20.1.–18.2.) luo uniikin suhteen jokaiseen ihmiseen

Vesimies näkee jokaisen ihmisen ja tähän luomansa suhteen spesiaalina. Siksi hänen seurassaan jokainen tuntee olevansa uniikki. Lisäksi vesimies on todellinen rauhan ja rakkauden lähettiläs. Hänen seurassaan jokainen voi aistia välittömän rauhan ja rakkauden ilmapiirin.

Kalat (19.2.–19.3.) on aina valmis kuuntelemaan

Kalojen kauneus piilee loistavassa kuuntelutaidossa. Hän on aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluaa kuulla, mitä sanottavaa heillä on. Hän on valmis kuuntelemaan sellaisiakin ihmisiä, jotka eivät ole hänelle todella läheisiä. Kalojen valttikortti on myös heidän poikkeuksellinen hienovaraisuutensa.

Lähteet: The Frisky, Your Tango, Zodiac Life

Lue myös:

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

Horoskooppimerkkien piilevät kyvyt – asuuko sisälläsi taiteilija, psykologi tai mestarikokki?

Millaista kumppania etsit? Katso, mikä horoskooppimerkki sinun kannattaa valita rinnallesi

Ystävyyshoroskooppi – Mitkä merkit tulevat hyvin toimeen, keillä ei synkkaa?

X