Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 18.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Päivän pitäisi lähteä käyntiin melko vauhdikkaasti, ehkä jopa tempoilevasti. Tekemistä voi tulla kauempana kuin tavallisesti, vähintään toisella paikkakunnalla, mutta työmatkakin saattaa joillakin olla tiedossa. Näinä kuukausina, Marsin myötä, on helpompi liikkua ylipäätään kaikkia liikkumistapoja ajatellen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Oivalluksia ulkomaista, ulkomaalaisista tai muiden kulttuurien merkityksestä on odotettavissa näinä päivinä. Mikäli matkustat, kyse saattaa olla poikkeuksellisesta matkasta, jolla on mieleenpainuvia merkityksiä. Jokin valta-asetelma voi osoittautua sinulle edulliseksi, ja suhteet merkitsevät eteenpäinmenossa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tämän päivän aikana on todennäköisesti kiireellisiä tilanteita, ja sinua jopa juoksutetaan eri paikoissa. Hyvin avarakatseinen tai toisesta kulttuurista peräisin oleva ihminen voi vaikuttaa sinuun voimakkaasti. Muistutukseksi, että Jupiter tuo sinulle kykyä hahmottaa tulevaisuutta vielä useamman kuukauden ajan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Arkiset puuhat tai terveysasiat pitävät sinut kiireisenä. Hoitamisviettisi voi näin ollen tulla esiin ja hääräät enemmän muiden hyvinvoinnin eteen. Näinä päivinä voi tulla erikoinen tilanne tai hetki suhteessa muihin tai lähisuhteessa ja joudut pohtimaan sen kaiken merkitystä. Jokin suhdeaihe liittyy ehkä rahaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Onko sinulla tarve keskittyä terveysaiheeseen perusteellisesti? Oletko löytänyt opin, jonka perusteella saat uuden kunto-ohjelman tai muun ohjenuoran terveyden ylläpitämiseksi? Viimeaikainen keskittyminen uusiin ajatuksiin voi vaikuttaa myös tähän. Jotain rentoa saattaa olla tiedossa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Koti- ja perheasioissa saattaa olla ylimääräistä häslinkiä parin päivän ajan. Ehkä vain siivota pitää tai hankkia uusi tarpeellinen tavara tai huonekalu. Työympäristön kaunistaminen voi olla myös agendalla näinä viikkoina tai joku muu tekee sitä puolestasi. Romanttisia tunteita voi viritä työympäristössä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mielenliikkeet ovat todennäköisesti voimakkaampia näinä päivinä sekä itselläsi että ympäristössäsi. On mahdollista, että kirjallisia töitä ja viestimistä tehdään hektisemmin ja nopeammin ja aikataulut painavat päälle. Yhteyksiä voi olla enemmän kauemmas. Venus pitää flaksiasi yllä, hyödy siitä!

Skorpiomi (23.10.-21.11.)

Olisiko niin, että sinulle tulee jotain materiaalista järjestettävää? Vai huomaatko yhtäkkiä tarvitsevasi uusia tavaroita ja lähdet shoppaamaan? Pidä kuitenkin varasi, ettet osta kaikenlaista vähemmän tarpeellista! Venuksen asema kodin sektorilla viittaa siihen, että tunnetiloja esiintyy kodin piirissä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt voi olla vauhtia tiedossa ja saattaa olla, että sinun täytyy ehtiä ennätysajassa moneen paikkaan. On mahdollista, että pääset täyteen vauhtiin kaavailemissasi harrastuksissa. Erityisesti kahdenkeskiset harrastukset ovat olleet planeettojen suosiossa jo useita kuukausia. Keskustelu siivittää suhdetta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Vetäytymisen tarve voi yllättää sinut tai ehkä olet vain väsähtänyt viimeaikaisten aktiviteettien seurauksena. Todennäköisesti arjen kysymykset painavat näinä päivinä enemmän, ja sinä tai joku muu huomaa puutteita, joiden suhteen on tehtävä jotain. Terveys ja kunnon kohottaminen voivat olla yhä agendalla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vaikka sisäänpäin suuntaavaa energiaa on yhä ilmassa viime viikkojen tapaan, saattaa nyt ulospäin työntävä suunta olla niskan päällä. Jokin ryhmätyö tai ihmisiä täynnä oleva paikka on planeettojen kautta esillä, mutta kyseessä saattaa olla myös sosiaalisen median verkosto. Jossain suhteessa lähestyy harkinnan paikka!

Kalat (19.2.-19.3.)

Yhteisössä tai ystäväpiirissä saattaa olla muutosvaihe, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. On mahdollista, että henkilömuutoksia tulee muutenkin verkostossa. Tämä voi olla työntäyteistä aikaa, jolloin ihmisiä huiskii sinne tänne ja rytmissä on pysyttävä mukana. Poissaolevuus voi liittyä tunne-elämääsi.

X