Julkkikset

Helena Ahti-Hallberg neuvoi TTK-tähtiopettaja Kia Lehmuskoskea ottamaan tavallisen miehen – kertoo syyn tähän Seurassa: ”Valitettavan usein nuoret haihattelevat kuuta taivaalta”

Tanssii tähtien kanssa -opettaja Kia Lehmuskoski kertoo Seurassa Helena Ahti-Hallbergin olevan hänelle paitsi kollega, myös ystävä. ”Olen saanut häneltä opin. Haluan jatkaa hänen jalanjäljissään ja että Helena voi olla minusta ylpeä.”

Teksti:
Aino Haaparanta
Kuvat:
Ari Heinonen, Tiia Ahjotuli

Helena Ahti-Hallberg kertoo saaneensa itse omilta tanssinopettajiltaan paljon – nyt on hänen aikansa panna hyvä kiertämään.

Tanssii tähtien kanssa -opettaja Kia Lehmuskoski kertoo Seurassa Helena Ahti-Hallbergin olevan hänelle paitsi kollega, myös ystävä. ”Olen saanut häneltä opin. Haluan jatkaa hänen jalanjäljissään ja että Helena voi olla minusta ylpeä.”

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa tähtivalmentajana toimiva Kia Lehmuskoski, 31, kertoo uusimmassa Seurassa TTK-tuomari Helena Ahti-Hallbergin, 51, olevan hänelle kuin varaäiti. Helena on paitsi valmentanut Kiaa tanssijana, myös toiminut vuosien ajan hänelle mentorina ja luotettuna ihmisenä.

”On ollut ihanaa ottaa siipieni suojaan nuoria, joilla olen nähnyt keskimääräistä enemmän yritystä ja tahtoa. Heidän kanssaan olen kasvanut itsekin. Kun Kia on kysynyt neuvoa, olen joutunut puntaroimaan myös omia arvojani ja päätöksiäni”, Helena sanoo lehdessä.

Ohjeita elämään

Helena Ahti-Hallberg kertoo haastattelussa neuvoneensa Kiaa vuosien varrella tanssiaskelien lisäksi myös puolison valinnassa sekä perheen perustamiseen ja parisuhteen ylläpitämiseen liittyvissä asioissa.

Helenan mukaan hyvä mies on tavallinen mies.

”Valitettavan usein nuoret haihattelevat kuuta taivaalta. Tavallinen mies on tosi hyvä mies.”

Helena itse on ollut naimisissa Eric Hallbergin kanssa jo 26 vuotta.

”Tanssijoilla on taipumus tehdä kaikesta suurta draamaa, minullakin. Mieheni osaa laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. On ihanaa, kun tanssimaailman glitterin ja glamourin, kiireen ja rankan fyysisen työn jälkeen kotona odottaa mies, joka ei hötky pienistä tai turhista asioista”, Helena sanoo haastattelussa.

Kesällä 2018 Helenasta tuntui, että neuvot oli otettu käyttöön – Kia oli rakastanut  mieheen, joka kuulosti tavalliselta.

”Nyt voi olla tosi kyseessä. On löytynyt mies, joka voi pitää Kian jalat maassa”, Helena toteaa lehdessä.

Kia Lehmuskoski ja Helena Ahti-Hallberg ovat ystäviä keskenään.
”Helena tuntee minut läpikotaisin. Hän tietää, mikä minulle on hyväksi ja mikä ei,” Tanssii tähtien kanssa -opettaja Kia Lehmuskoski sanoo Seurassa.

Lue lisää uusimmasta Seurasta!

Lue myös:

Tanssii tähtien kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg, 50, upeissa nuoruuskuvissa – kauneusidolina Marilyn Monroe

Kaikkien aikojen menestynein Tanssii tähtien kanssa -opettaja Matti Puro keikkailee yhdessä kihlattunsa kanssa ja liekittää pihvejä – listasimme 4 asiaa, joita moni ei hänestä tiedä

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi kertoo kirjassa vaarallisista parisuhteistaan – ensimmäisiä seurustelusuhteita varjostivat vallankäyttö ja kontrollointi: ”Se kaikki oli verhottu välittämisen nimiin”

X