Julkkikset

Satu Silvo ja Reidar Palmgren: ”Aika puolikkaita olisimme kumpikin ilman toisiamme”

Näyttelijäpari Satu Silvo ja Reidar Palmgren vietti vastikään kymmenettä vuosipäiväänsä.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Satu Silvo ja Reidar Palmgren ovat olleet yhdessä 10 vuotta.

Näyttelijäpari Satu Silvo ja Reidar Palmgren vietti vastikään kymmenettä vuosipäiväänsä.

Näyttelijäpariskunta Satu Silvo ja Reidar Palmgren saapui yhdessä UIT:n Herkkua kuin heinänteko -kevätrevyyn ensi-iltaan Linnanmäen Peacock-teatteriin. Pariskunta vietti taannoin kymmenettä vuosipäiväänsä.

– Onhan se pitkä aika, etenkin meidän kipakoilla luonteillamme, mutta mieluummin tunteet pinnassa kuin haudattuina. Aika puolikkaita olisimme kumpikin ilman toisiamme, Reidar tuumii.

Kaksikko on tehnyt myös paljon töitä yhdessä, joskaan ei muutamaan vuoteen. Kesällä he nousevat Imatran kesäteatterin lavalle Tankki täyteen -näytelmässä.

– Meillä on tosi hyvä keskinäinen luottamus, ja yhdessä näytteleminen on pelkästään mukavaa. Tunnemme toistemme työtavat, heikkoudet ja vahvuudet ja osaamme tarpeen tullen tukea toisiamme. Koskaan ei oikeastaan tunnu siltä, että näkisimme toisiamme liikaa, Reidar kertoo.

Satu Silvo ja Reidar Palmgren juhlistivat vuosipäiväänsä.
Näyttelijäpariskunta Satu Silvo ja Reidar Palmgren juhlisti keväällä pienimuotoisesti kymmenettä vuosipäiväänsä. – Kävimme kuutamokävelyllä, 
Satu kertoo.

Sadulla on takanaan rankka vuosi, sillä hän on koettanut kiihkeästi löytää uudet tilat purkutuomion saaneessa talossa sijaitsevalle Silvoplee-ravintolalleen.

– Juuri nyt on menossa ratkaiseva vaihe. Katsotaan, jos ravintolasta urkenisi vielä jokin Silvoplee 3.0. Viime vuosi oli kieltämättä todella raskas, ja usein ajattelin, että onneksi Reidar on vierelläni. Hänen tukensa on ollut tosi tärkeää, Satu sanoo.

Lue myös:

Ravintolan vaikeudet ovat pakottaneet Satu Silvon etsimään henkisiä selviytymiskeinoja: ”Huolihetket ovat hyvä keino käsitellä vaikeita tunteita”

Satu Silvo ja Reidar Palmgren muuttivat yhteen 7 vuoden seurustelun jälkeen: ”Toisen temperamenttiin on ollut totuttelemista”

X