Kalastajan vaimo

Viikonlopun energiat uuteen viikkoon!

Teksti:
Johanna Alvestad

 

Heippa, täällä ei tekeminen lopu. 😀 Viikonloppu on ollut sekä aktiivinen että rento – tai eivätkö ne juuri kuljekin aika käsi kädessä. Tekemisestä saa energiaa ja rentoilu on kivaa jos on ollut aktiivinen. Rentoilu ei ole rentoilua jollei välillä tee jotain.

Meidän pihaan on tulossa paljon betonia, paljon terassia ja ehkä yksi pieni uima-allaskin. Mut jos nyt ainakin terassi. Vähitellen. Joskus tuntuu epätoivoisesti siltä, että asumme ikuisessa remonttityömaassa, joka tarvitsee jotain tv-ohjelman tiimiä tekemään projektin valmiiksi. Ja joskus sit taas on valoisia päiviä ja tuntuu siltä että kyllähän tää tästä menee koko ajan eteenpäin ja kesäksi valmistuu. Mut sittenkin tulee se kolmas tunne, että vaikka valmistuisi niin sitten on jotain muuta mikä pitää fiksata. 😀

Mut sit taas se on aika kivaa. On kivaa, että on tekemistä.

Kävin lauantaina myös elämäni ekaa kertaa sellaisella trampoliini jumping -tunnilla. Olipa hauskaa! 😀 Lähden ehkä heti huomenna uudelleen! Meidän salilla on paljon hauskoja ryhmäliikuntatunteja eikä mulla oo koskaan ollut tarvetta kokeilla noita trampoliineja, mut nyt sain ilmeisesti lukujärjestykseeni yhden uuden tunnin lisää. Alkaa olemaan joku jumppatunti joka ilta nyt. Ehkä tää koronakroppa -projektikin etenee kesäkropaksi ennen kesää. 😀 (vitsi)

Mulla on muuten puhelimella Asana Rebel -sovellus, jonka kanssa jumppailen myös kotona jos vapaailtoja sattuu olemaan. Sekin on tosi kiva – sellainen jooga-/pilateshenkinen; saa siis oikeasti tosi hyvin kroppaa notkeammaksi, hyviä liikesarjoja. En ole muuten kovin hyvä venyttelemään, mut ton kanssa harjoitukset ovat tosi miellyttäviä ja tehokkaita. Ja terveellisiä reseptejä.

Tossut ja teddykarvainen huonekalu (en nyt muista miksi sitä voi kutsua suomeksi) ovat Søstrene Greenistä. Onko sitä Suomessa? Maailman söpöin kauppa. 🙂

 

Tänne on luvattu paljon kylmempää ilmaa taas, mut ei se mitään. Voidaan jumpata sisällä. 😀 Iso energiahalaus uuteen viikkoon!

X