Kauneus

”Kertakaikkisen hirveä otsatukka”: Kiti Kokkosen raidoitus päättyi hiuskatastrofiin – katso näyttelijän jakama kuva

Näyttelijä Kiti Kokkosen kotikampaamolla oli kohtalokkaat seuraukset: ”Osa hiuksista paloi karrelle ja etuosaan ilmestyi paksut vaaleat palkit”, Kiti kertoo somepäivityksessään.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Om-Arkisto

Kiti jakoi Instagram-tilillään kuvan hiuskatastrofista.

Näyttelijä Kiti Kokkosen kotikampaamolla oli kohtalokkaat seuraukset: ”Osa hiuksista paloi karrelle ja etuosaan ilmestyi paksut vaaleat palkit”, Kiti kertoo somepäivityksessään.

Kiti Kokkonen kokeilee rohkeasti uusia hiustyylejä. Näyttelijä myös jakaa usein somessa kuvia kampauksistaan, esimerkkinä Kitin trendikäs polkkatukka viime maaliskuulta.

Kuten moni meistä tietää, hiuskokeilut eivät kuitenkaan aina mene putkeen. Niin kävi nyt myös Kitille, selviää näyttelijän tuoreesta somepäivityksestä. Kiti jakoi Instagram-tililleen kuvan hiuskatastrofistaan toivoen kömmähdyksen tuovan iloa kaikkien päivään.

Kiti kertoo yrittäneensä raidoittaa hiuksiansa kotona, sillä oli inspiroitunut Miami-elokuvasta ja näyttelijä Krista Kososesta. Värjäys oli kuitenkin mennyt pieleen, ja Kiti oli päättänyt tarttua saksiin. Lopputuloksena oli Kitin mukaan ”kertakaikkisen hirveä otsatukka”.

”Kävi niin, että aattelin laittaa itse raidat hiuksiin ja laitoinkin. Tuli hirveät. Osa hiuksista paloi karrelle ja etuosaan ilmestyi paksut vaaleat palkit. Keksin, että leikkaan ne palkit pois ja kävi siis niin, että otsalla on nyt pieni alue vaaleankeltaista siiliä.

No sitten perheen tytär ehdotti, että leikkaisin otsatukan ni saan sen siilialueen piiloon. Mielestäni idea oli nerokas ja leikkasin ilman rillejä fiilispohjalta kertakaikkisen hirveän otsatukan. Naurulle ei meinannut tulla loppua.”, Kiti kirjoittaa päivityksessään.”

Lohduttavia sanoja ja kiitoksia

Kiti kertoo, että on saanut myös vinkkejä, miten elää pieleen menneen kampauksen kanssa.  Ystävä on muun muassa ehdottanut, että Kiti voisi väittää tukan olevan roolia varten.  Näyttelijä itse kertoo Instagramissa suuntaavansa pian kampaajalle.

Kitin päivitystä on myös kommentoitu ahkerasti. ”Ahahaha. Vain sinä Kiti. Vain sinä. Kiitos tästä”, kirjoittaa Christoffer Strandberg. 

Myös näyttelijä Katariina Kaitue kiittää Kitiä hauskasta päivityksestä.

”Kiitos, olet (sydän-emoji). En muistanut että nauru tuntuu näin hyvältä.”

Kiti Kokkonen osallistui syksyllä huippusuosittuun Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan ja sijoittui tanssinopettajaparinsa Marko Keräsen kanssa kuudenneksi. Kiti on Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja.

Lue myös: Leikkasin otsatukan itse, eikä se ollutkaan katastrofi – 5 vinkkiä otsiksesta haaveileville

X