lohi
Reseptit

Avokado-mangosalsa

Tarjoa avokado-mangosalsa Cape malay -tyylillä valmistettujen lohimedaljonkien kanssa.
Teksti: Tiina Rantanen Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 syöntikypsää avokadoa
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 syöntikypsä mango
  • 1 kevätsipuli tai 1 varhaissipulin varsi
  • 1 dl silputtua, tuoretta korianteria
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta

Valmistusohje

1. Kuori avokadot ja mango, poista kivet ja paloittele pieniksi kuutioiksi. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ehkäisemään hedelmien tummumista.

2. Silppua sipuli ja korianteri, sekoita avokadon ja mangon joukkoon. Mausta salsa makealla chilikastikkeella. Tarjoile parin tunnin sisällä esimerkiksi Cape malay -lohen kanssa.

Katso myös:
Verigreippi-avokadosalsa, Ruoka.fi
Mango-luumusalsa, Ruoka.fi
Hedelmäsalsa, Kotiliesi.fi

X