Reseptit

Mango-luumusalsa

Mango-luumusalsa on makeahko lisuke liharuoille. Parhaiten se maistuu, kun salsan antaa maustua hetken jääkaapissa ennen tarjoilua.

Teksti:
Katri Schröder

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 kypsä mango
  • 2 tummaa luumua
  • 1 punasipuli
  • 1 prk ruokajogurttia
  • 1 rkl mangochutneyta
  • suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja kuutioi mango ja pestyt luumut. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kaikki ainekset kevyesti keskenään. Mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.

2. Anna kastikkeen maustua viileässä tunnin ajan ennen tarjoilua. Tarjoile Mango-luumusalsaa esimerkiksi karitsankareiden tai lammasvartaiden lisukkeena.

X