Chili-pekoniperunat
Chili-pekoniperunat maistuvat ihan sellaisenaan tai esimerkiksi grillijuhlien lisukkeena.
Ainekset
- 200 g pekonia
- 10-15 pientä perunaa
- ripaus chilijauhetta
- 1 tl paprikajauhetta
- mustapippuria
- suolaa
- 2 rkl öljyä
Valmistusohje
Chili-pekoniperunat ovat hyviä sellaisenaankin, mutta myös mainio lisäke eri pääruokien kanssa.
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kääri pikkuperunoiden ympärille pekonisiivu ja aseta perunat pellille niin, että pekonin taitoskohta jää peltiä vasten. Mausta perunat ripauksella chiliä, paprikamaustetta, mustapippuria, suolaa ja lopuksi vielä loraus öljyä.
2. Paista perunoita uunissa noin 30–35 minuuttia niin, että ne ovat kypsiä ja pekoni rapeaa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous