Herkkusieni-lehtikaalisalaatti
Ruokaisa herkkusieni-lehtikaalisalaatti maistuu parhaalta haaleana. Wasabikastike kietaisee salaatin täydelliseksi kokonaisuudeksi.
Ainekset
Herkkusieni-lehtikaalisalaatti:
- 100 g täysjyvänuudeleita
- 200 g tuoreita herkkusieniä
- 100 g lehtikaalia
- 2 rkl öljyä
- 1 limetin mehu
- 1/4 tl suolaa
- 2 porkkanaa
- 1/2 ruukkua korianteria
Wasabikastike:
- 1 prk (200 g) kermaviiliä
- 2 tl makeaa sinappia
- 2 tl wasabia
- 1/4 tl suolaa
Valmistusohje
1. Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta siivilässä ja sekoita niihin tilkka öljyä.
2. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Leikkaa lehtikaalista pois karkeat ruodit ja revi lehdet suupaloiksi. Paista lehtikaalia öljyssä pannulla, kunnes sen väri syvenee tummanvihreäksi. Siirrä kaali pois pannulta. Lisää öljyä ja paista herkkusieniviipaleet kauniin ruskeiksi. Lisää kaali takaisin pannulle ja mausta kasvikset limettimehulla ja suolalla.
3. Kuori ja viipaloi porkkanat, silppua korianteri. Lisää molemmat salaattiin nuudeleiden kanssa.
4. Mausta kermaviili sinapilla, wasabilla ja suolalla. Tarjoa kastike erikseen.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous