Reseptit

Kampasimpukat ja wakame-salaatti

Nämä kampasimpukat sopivat rantajuhilien suupalaksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • kampasimpukoita (2 kpl/henkilö)
  • hiutalesuolaa
  • mustapippuria
  • wakame-salaattia (saa valmiina kalatiskeiltä)
  • majoneesia
  • wasabia
  • limettimehua

Valmistusohje

Tarjoa kampasimpukat Wakame-salaattipedillä. Pari kampasimpukkaa/henkilö riittää, kun tarjolla on muitakin pieniä suupaloja.

Grillattuja, seesamiöljyllä siveltyjä ja hiutalesuolalla sekä mustapippurilla maustettuja kampasimpukoita.

Lisäksi wakame-salaattia (saa valmiina kalatiskeiltä) ja limettimehulla sekä wasabilla maustettua majoneesia.

Katso myös:

Thaimarinoidut grillatut kampasimpukat, Ruoka.fi

Kampasimpukkasalaatti, Ruoka.fi

Sahrami-kampasimpukat, Kotiliesi.fi

X