Reseptit

Kampasimpukat ja wakame-salaatti

1.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

kampasimpukoita (2 kpl/henkilö)
hiutalesuolaa
mustapippuria
wakame-salaattia (saa valmiina kalatiskeiltä)
majoneesia
wasabia
limettimehua

Valmistusohje

Nämä kampasimpukat sopivat rantajuhilien suupalaksi. Tarjoa ne Wakame-salaattipedillä. Pari kampasimpukkaa/henkilö riittää, kun tarjolla on muitakin pieniä suupaloja.

Grillattuja, seesamiöljyllä siveltyjä ja hiutalesuolalla sekä mustapippurilla maustettuja kampasimpukoita.

Lisäksi wakame-salaattia (saa valmiina kalatiskeiltä) ja limettimehulla sekä wasabilla maustettua majoneesia.

Katso myös:

Thaimarinoidut grillatut kampasimpukat, Ruoka.fi

Kampasimpukkasalaatti, Ruoka.fi

Sahrami-kampasimpukat, Kotiliesi.fi

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme