Reseptit

Kylmäsavustettua lohta ja vuohenjuustomoussea

Paista leipäviipaleet voissa pannulla ja nosta lohiviipaleiden päälle. Tee lusikalla vuohenjuustomoussesta kaunis kuula leivän päälle.

Teksti:
Juha Jormanainen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 400 g kylmäsavustettua viipaloitua lohta
  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 100 g kuohukermaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • sitruunanmehua
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää paistettuna
  • 40 g siianmätiä
  • 40 g lohenmätiä

koristeluun:

  • tilliä

Valmistusohje

Sekoita yleiskoneessa vuohenjuusto ja kerma tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla, valkopippurilla ja tilkalla sitruunan mehua. Aseta lohisiivut lautasen keskelle. Paista vähässä voissa pannulla leipäviipaleet ja nosta lohiviipaleiden päälle. Tee lusikalla vuohenjuustomoussesta kaunis kuula leivän päälle. Viimeistele annos mädillä ja tillillä.

X