Lammassaslikki
Ainekset
- 800 g luutonta lampaanpaistia
Marinadi
- 2 viipaloitua sipulia
- 0.5 rkl timjamia
- 3 viipaloitua valkosipulinkynttä
- 1 dl punaviiniä
- 1 dl öljyä
- 2 rkl häränlihafondia
Vartaisiin
- laakerinlehtiä
- punasipulilohkoja
Valmistusohje
1. Leikkaa liha tasakokoisiksi paloiksi. Laita palat tukevaan muovipussiin. Sekoita marinadi ja kaada se pussiin. Sulje pussi tiiviisti solmimalla ja pusertele sitä niin, että lihapalat peittyvät tasaisesti marinadiin. Anna lihojen maustua jääkaapissa vähintään 1 vrk. Kääntele pussia välillä.
2. Kuivaa lihapalat ja pujota ne vartaisiin vuorotellen sipulilohkojen kanssa. Kypsennä uunigrillissä tai kuumassa uunissa välillä käännellen, kunnes liha on kauniisti ruskistunut.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous