Reseptit

Lammassaslikki

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 800 g luutonta lampaanpaistia

Marinadi

  • 2 viipaloitua sipulia
  • 0.5 rkl timjamia
  • 3 viipaloitua valkosipulinkynttä
  • 1 dl punaviiniä
  • 1 dl öljyä
  • 2 rkl häränlihafondia

Vartaisiin

  • laakerinlehtiä
  • punasipulilohkoja

Valmistusohje

1. Leikkaa liha tasakokoisiksi paloiksi. Laita palat tukevaan muovipussiin. Sekoita marinadi ja kaada se pussiin. Sulje pussi tiiviisti solmimalla ja pusertele sitä niin, että lihapalat peittyvät tasaisesti marinadiin. Anna lihojen maustua jääkaapissa vähintään 1 vrk. Kääntele pussia välillä.

2. Kuivaa lihapalat ja pujota ne vartaisiin vuorotellen sipulilohkojen kanssa. Kypsennä uunigrillissä tai kuumassa uunissa välillä käännellen, kunnes liha on kauniisti ruskistunut.

X