Lämpimat mozzarellaleivät
Lämpimät mozzarellaleivät ovat Italiassa suosittu lasten välipala.
Ainekset
- 8 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- 4 paksua viipaletta tankomozzarellaa
- 8 isoa basilikanlehteä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- ripaus suolaa ja pippuria
- 2 munaa
- tilkka maitoa
paistamiseen:
- öljyä ja voita
Valmistusohje
Ota lasilla tai muotilla leipäviipaleista pyörylöitä. Pane neljälle leivälle mozzarella ja basilikanlehti. Paina toiset neljä leipäviipaletta tiiviisti juuston päälle. Sekoita kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon tilkka maitoa. Kääntele leivät ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten maito-munaseoksessa.
Kuumenna pannulla 3 rkl öljyä ja 1 rkl voita. Paista leivät keskilämmöllä rapeiksi ja kullanruskeiksi. Tarjoa heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous