Reseptit

Mansikkalassi

Mansikkalassi raikastaa kesän helteiden keskellä. Tarjoile raikas jälkiruoka lasipurkeista ja koristele pilleillä.

Teksti:
Soili Soisalo
Kuvat:
Colourbox

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 5 dl mansikoita
  • 3 dl luonnonjogurttia
  • 3 dl jääkylmää vettä
  • 2-4 rkl hunajaa
  • 2 tl kardemummaa
  • 10 jääpalaa murskattuna

Valmistusohje

Mansikkalassi tuo tuulahduksen Intiasta.

Soseuta mansikat ja mausta hunajalla. Sekoita jogurtti, vesi, mansikat ja kardemumma.
Kaada laseihin, joissa on murskattua jäätä ja tarjoa heti.

X