Reseptit

Marjoja, marenkia ja kinuskikastiketta

19.10.2019 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Pekka Nieminen

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos
Marjat, marenki ja kinuskikastike on jälkiruokaklassikko, eikä syyttä! Kirpsakat marjat ja makea kinuski ovat ihania yhdessä. Täydennä makuliitto tilkalla pastista.

Ainekset

Marjat:

200 g pakastemarjoja
1 dl sokeria
1 dl vettä
2 rkl pastista (tai muuta aniksella maustettua viinaa)

Tarjoilun:

2 valmista pientä marenkia
1 dl valmista kinuskikastiketta

Valmistusohje

1. Mittaa kattilaan sokeri, vesi ja pastis. Kiehauta ja keitä hiljalleen poreillen noin 15 minuuttia.

2. Nosta kattila liedeltä ja sekoita liemeen jäiset marjat. Anna niiden sulaa lämpimässä liemessä.

3. Jaa marjat jälkiruokamaljoihin ja murskaa joukkoon marengit.

4. Kaada päälle kinuskikastiketta ja tarjoile.

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme