Marjoja, marenkia ja kinuskikastiketta
Marjat, marenki ja kinuskikastike on jälkiruokaklassikko, eikä syyttä! Kirpsakat marjat ja makea kinuski ovat ihania yhdessä. Täydennä makuliitto tilkalla pastista.
Ainekset
Marjat:
- 200 g pakastemarjoja
- 1 dl sokeria
- 1 dl vettä
- 2 rkl pastista (tai muuta aniksella maustettua viinaa)
Tarjoilun:
- 2 valmista pientä marenkia
- 1 dl valmista kinuskikastiketta
Valmistusohje
1. Mittaa kattilaan sokeri, vesi ja pastis. Kiehauta ja keitä hiljalleen poreillen noin 15 minuuttia.
2. Nosta kattila liedeltä ja sekoita liemeen jäiset marjat. Anna niiden sulaa lämpimässä liemessä.
3. Jaa marjat jälkiruokamaljoihin ja murskaa joukkoon marengit.
4. Kaada päälle kinuskikastiketta ja tarjoile.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous