Reseptit

Meloni-kutunjuustosalaatti

Sekoita meloni-kutunjuustosalaattiin mielisalaattejasi ja lempiyrttejäsi, makeansuolainen vastapari kutunjuusto ja meloni sekä yrttiöljy ja pähkinät viimeistelevät herkun.

Teksti:
Soili Soisalo
Kuvat:
Kari Hautala

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 ruukkua erilaisia salaatteja
  • kourallinen tuoreita yrttejä
  • 200 g verkkomelonia
  • 150 g kutunjuustoa (Kolatun kuttucheddar)
  • 50 g pekaanipähkinöitä

yrttiöljy:

  • muutama oksa basilikaa tai lipstikkaa
  • 4-5 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

 

Viipaloi juusto, sulata ja ruskista uunissa ja anna kovettua pitsiseksi.

Revi hyvää salaattia annoskulhoihin tai lautasille.

Lisää muutamaa maukasta yrttiä, melonipalasia ja rikottua pähkinää.

Koristele juustopitseillä ja viimeistele yrttiöljyllä.

X