Paahdetut ahvenet
Paahdetut ahvenet kruunataan kreikkalaisittain tuoreilla yrteillä, sitruunalla ja oliiviöljyllä.
Ainekset
- 8 pientä kokonaista ahventa
kypsän kalan pintaan:
- 1 tl karkeaa suolaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 sitruunan mehu
- 1 dl yrttejä: oreganoa, persiljaa ja ruohosipulia
Valmistusohje
Paahda ahvenet joko suomuineen tai nyljettyinä perattuina rapeiksi. Sekoita makuliemi ja valuta kaloille, myös kalojen vatsaonteloon. Kalat saavat maustua hetken.
Maustunutta ja ruodottomaksi perattua kypsää ahventa voit käyttää pitsan täytteenä, ruotia pastan joukkoon tai pinota tapas-alkupalaksi leivälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous