Reseptit

Pienet kalaleivät hapankorpusta

Hapankorppu on loistava välipala, sillä ne sisältävät paljon kuitua. Tällä reseptillä teet hapankorpuista makoisia kalaleipiä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakkko

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • kapeita hapankorppuja
  • voita
  • graavilohta silputtuna
  • sipulia silputtuna
  • kurkkuviipaleita
  • kirjolohenmätiä
  • tilliä
  • silliä smetanakastikkeessa
  • siianmätiä

Valmistusohje

Voitele hapankorput ja päällystä silputulla graavilohella, sipulilla, kurkkuviipaleilla, mädillä, tillillä, sillillä ja siianmädillä. Tarjoa pienet kalaleivät heti.

X