maksapatee, provenecen paprikat ja kesakurpitsasipsit
Reseptit

Provencen paprikat

Provencen paprikat täytetään oliiveilla ja sardellifileillä. Suolaiset pikkunaposteltavat sopivat illanistujaisiin tai piknikkoriin.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Laura Riihelä

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Provencen paprikat

  • 8-10 minipaprikaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1-2 tl provençale-yrttiseosta
  • 8-10 sardelli- tai anjovisfileetä
  • oliiviviipaleita
  • 3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

Valmistusohje

Provencen paprikat tehdään helposti näin:

1. Halkaise paprikat pitkittäin, poista siemenet. Sipaise paprikat sisältä öljyllä, mausta suolalla ja yrttiseoksella. Lisää jokaisen paprikan sisään sardelli- tai anjovisfilee ja pari oliiviviipaletta.

2. Kypsennä provencen paprikat 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä ja ripottele päälle persiljasilppua.

Katso myös: Couscouspaprikat

Katso myös Kotiliesi.fi: Juustolla täytetyt paprikat

X