Provencen paprikat
Provencen paprikat täytetään oliiveilla ja sardellifileillä. Suolaiset pikkunaposteltavat sopivat illanistujaisiin tai piknikkoriin.
Ainekset
Provencen paprikat
- 8-10 minipaprikaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1-2 tl provençale-yrttiseosta
- 8-10 sardelli- tai anjovisfileetä
- oliiviviipaleita
- 3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
Valmistusohje
Provencen paprikat tehdään helposti näin:
1. Halkaise paprikat pitkittäin, poista siemenet. Sipaise paprikat sisältä öljyllä, mausta suolalla ja yrttiseoksella. Lisää jokaisen paprikan sisään sardelli- tai anjovisfilee ja pari oliiviviipaletta.
2. Kypsennä provencen paprikat 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä ja ripottele päälle persiljasilppua.
Katso myös: Couscouspaprikat
Katso myös Kotiliesi.fi: Juustolla täytetyt paprikat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous