Reseptit

Riekkotartar

Teksti:
Juha Jormanainen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 riekon rintaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • kananmunan keltuainen
  • sipulinrengas
  • marinoituja suppilovahveroita
  • sipulia
  • maustekurkkua
  • etikkapunajuuria

Valmistusohje

Hakkaa ja leikkaa nyljetty riekon rintafilee terävällä veitsellä hienoksi ja muovaa palasista pyöreä pihvi lautasen keskelle. Tee sen keskelle pieni syvennys ja laita sipulirengas syvennyksen ympärille. Kaada raaka keltuainen renkaan sisälle.

Asettele lisukkeet pihvin ympärille ja aseta suola sekä mustapippurimylly ruokailijoiden käytettäviksi. Näin valmistat marinoidut suppilovahverot.

X