Soijakastikkeessa marinoituja vihreitä papuja
Vihreät pavut saavat soijakastikkeesta, inkivääristä ja hunajasta kivaa makua.
Ainekset
- 400 g pitkiä vihreitä papuja
- 0,5 dl soijakastiketta
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
- ½ sitruunaruoho hienonnettuna
- 2 limetin mehu
- 1 rkl hunajaa
- ripaukset suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Marinoidut pavut sopivat sormisyötäviksi, hyvän pihvin lisukkeeksi tai vaikkapa ruokaisaan salaattiin.
1. Puhdista pavut ja keitä niitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Valuta lävikössä.
2. Sekoita isossa kulhossa kaikki muut aineet, tarkista maku ja kääntele joukkoon pavut niin, että kaikki pavut maustuvat.
3. Peitä kulho kelmulla ja anna maustua 15–20 minuuttia.
4. Tarjoile pavut naposteltavina, salaatissa tai vaikkapa hyvän paistetun pihvin lisukkeena.
Katso myös:
Parsakaali-papusalaatti, Ruoka.fi
Kirpeät pavut, Ruoka.fi
Vihreä papusalaatti, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous