Parsakaali-papusalaatti
Kuivatut karpalot korostavat heleän vihreän parsakaali-papusalaatin kaunista väriä.
Ainekset
- 600 g parsakaalin nuppuja
- 100 g vihreitä papuja
- 1 ruukku minttua
- 50 g kuivattuja karpaloita
- 2 dl kypsää kvinoaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 limetin mehu ja raastettu kuori
- 1 vihreä chili hienonnettuna
- 1 rkl hunajaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä parsakaalit ja vihreät pavut napakan kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
2. Kääntele isossa kulhossa parsakaalit, pavut, mintun lehdet, karpalot ja kvinoa hyvin sekaisin.
3. Sekoita oliiviöljyyn limetin mehu ja raastettu kuori, chili, hunaja sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria.
4. Kaada kastike salaattiin ja nostele aineksia niin, että maut sekoittuvat.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous