Yrttiviinietikka
Timjami tuo yrttiviinietikkaan välimerellistä makua. Pullotettuna etiikka säilyy hyvin jääkaapissa.
Ainekset
- kourallinen mieliyrttejäsi (esimerkiksi rakuunaa, timjamia, korianteria, rosmariinia)
- 0.5 l valko- tai punaviinietikkaa
Valmistusohje
1. Kuumenna viinietikka kiehuvaksi. Pane yrtit pulloon tai purkkiin. Kaada päälle viinietikka. Sulje astia ja anna viinietikan tekeytyä huoneenlämmössä pari viikkoa.
2. Kaada viinietikka uuteen puhtaaseen pulloon ja lisää uudet yrtit.
3. Säilytä viinietikka jääkaapissa.
Vinkki: Välimerellistä makua yrttiviinietikkaan tuo terhakas ja virkistävä timjami.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous