Valkosipulikurkut
Kaada kiehautettu valkosipuli-tilliliemi kurkkujen päälle ja säilö jääkaapissa.
Ainekset
- 1 kg avomaankurkkuja
- 5 valkosipulinkynttä
- tilliä
Liemi
- 5 dl vettä
- 2 dl väkiviinaetikkaa
- 2 dl sokeria
- 1 rkl suolaa
- 1 rkl sinapinsiemeniä
- 1 rkl maustepippureita
Valmistusohje
Huuhdo ja viipaloi kurkut tai leikkaa ne pitkiksi lohkoiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Pane kurkut, valkosipuli ja tilli pestyihin, kuumennettuihin lasitölkkeihin.
Kiehauta liemen aineet ja kaada kuuma liemi kurkkujen päälle. Sulje tölkit ja säilytä viileässä.
Kommentit
moro
Kommentit
moro
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous